Notícies | Cine

«Els Venjadors 5» podria comptar amb Thor, l'únic membre original de l'equip

El personatge de Chris Hemsworth podria convertir-se en el nexe d'unió entre les dues generacions
01-08-2020 17:56
0 vots
Chris Hemsworth donant vida a Thor | Arxiu

Chris Hemsworth donant vida a Thor | Arxiu

L'Univers Marvel s'està preparant per a una nova etapa, que serà molt diferent a tot el que s'ha fet anteriorment. Personatges nous i antics es barrejaran tant en pel·lícules com en sèries de televisió. Però en algun moment, arribarà 'Venjadors 5', i en aquest moment és possible que Thor sigui l'únic membre original de l'equip que participi en el film.

Després dels devastadors esdeveniments de 'Venjadors: Endgame', la majoria de Venjadors originals estan fora de joc. Els fans encara ploren la pèrdua d'Iron Man i Vídua Negra, mentre que Hulk va anar greument ferit en efectuar el segon espetec, i Capità Amèrica és ara un home vell que no pot barallar.

Ull de Falcó, per part seva, tindrà la seva pròpia sèrie a Disney+, que narrarà el seu entrenament amb Kate Bishop, la jove destinada a prendre el seu lloc als Venjadors. No obstant això, Thor segueix aquí, i de fet es convertirà en el primer superheroi del UCM a tenir quatre pel·lícules en solitari, amb 'Love and Thunder', que arribarà als cinemes el 2022.

Per descomptat, el destí de Thor, i de la resta de personatges, és incert a partir de 2022, ja que els projectes de la Fase 5 no han estat anunciats encara. El que és clar és que els pròxims Venjadors seran molt diferents als originals, i Thor podria convertir-se en el nexe d'unió entre totes dues generacions.

Pensant-ho fredament, és l'únic dels sis Venjadors originals que té un futur prometedor més enllà de la Fase 4. Després de perdre al seu poble, i a la seva família, i el seu martell, Thor va trobar la redempció en aconseguir revertir el mal causat per Thanos. Ara té temps per ser l'heroi que sempre es va merèixer ser, així com per viure noves aventures amb els seus amics els Guardians de la Galàxia i fins i tot recuperar el seu vell amor amb Jane Foster.

Malgrat els seus començaments tumultuosos, el personatge de Chris Hemsworth ha anat creixent en fama entre el fandom des de 'Ragnarok', on Taika Waititi amb gran encert li va dotar d'una personalitat que va saber aprofitar les habilitats còmiques de l'actor. Això ha propiciat una quarta aventura en solitari, que sens dubte li obrirà la porta a un futur més ampli en el UCM.


Els nous venjadors

Amb cinc dels sis Venjadors originals morts, envellits o involucrats en altres projectes, l'equip haurà de reorganitzar-se amb personatges com Black Panther, Doctor Strange, Capitana Marvel o Bruixa Escarlata, més alguna possible incorporació de la Fase 4 com Shang-Chi o algun dels Eterns.

Incloure a Thor en aquesta nova formació no sols serviria perquè els nous tinguessin un mentor, també portaria una mica de familiaritat per al públic, i una mica de nostàlgia per la Saga de l'Infinit.

D'altra banda, sembla bastant clar que Jane Foster assumirà el mantell de Deessa del Tro, com ja va fer en els còmics, a 'Love and Thunder'. Això bé podria significar el final del propi Thor, però se sentiria com un comiat forçat. La seva participació en 'Venjadors 5', deixant el món en mans del nou equip, seria el comiat ideal per la seva història. Però això només el temps ho dirà.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Fotos de cine

El artista anónimo
El artista anónimo
El artista anónimo
El artista anónimo
El artista anónimo

El artista anónimo

L'Olavi, un vell comerciant d'obres d'art, està a punt de retirar-se. [..]

Prev
Next

Suggeriments ...

Deixa el teu comentari
El Documental del Mes Dina Naser. Jordània, Qatar, França i Líban (2019). 85
Deixa el teu comentari
Teatre de Lloret - Lloret de Mar
(Ventura Pons, 1978) Catalunya Sinopsi "Ocaña, retrat intermintet"