Notícies | Cine

'Crepúsculo' tindrà nou film, però sense Robert Pattinson i Kristen Stewart

'Sol de medianoche' arriba a les llibreries però, serà adaptada al cinema com les seves predecessores?
02-08-2020 17:53
0 vots
Robert Pattinson i Kristen Stewart a 'Crepúsculo'. | EP

Robert Pattinson i Kristen Stewart a 'Crepúsculo'. | EP

La saga cinematogràfica 'Crepúsculo' va finalitzar l'any 2012 després de cinc pel·lícules i la franquícia literària creada per Stephenie Meyer va fer el propi el 2008. Ara l'autora afegirà un nou capítol a la història amb 'Sol de medianoche', llibre que sortirà a la venda el pròxim 4 d'agost. A la llum de la nova novel·la, la directora Catherine Hardwicke ha parlat sobre una possible adaptació per a la pantalla gran.

Hardwicke va dirigir 'Crepúsculo,' primer lliurament de la saga protagonitzada per Kristen Stewart i Robert Pattinson. En una entrevista amb ET la realitzadora va confessar que creu "difícil" que l'adaptació de 'Sol de medianoche' es faci realitat. "Ens va quedar molt més al cap de Bella", va dir la directora, que va admetre que seria "divertit" i "fascinant" rodar una nova cinta però que va matisar que es tractaria d' "una altra pel·lícula" aliena a les anteriors. No obstant això, Hardwicke va reconèixer que seria pràcticament impossible comptar amb els protagonistes. "Rob ara és Batman i Kristen està en un milió de bonics projectes", va afirmar.

L'artista també va rememorar l'impacte que va tenir 'Crepúsculo' entre el públic i el fenomen fan que va generar. "Això va ser absolutament boig. Sortíem a l'escenari i la gent s'estava tornant boja", va recordar sobre la seva participació en la Comic-Con. "La gent tractava a Rob i Kristen com a estrelles de rock. Tots estaven a punt de desmaiar-se. Va ser molt emocionant", va recordar.

'Crepúsculo' es va estrenar el 2008 i es va convertir en un èxit de taquilla recaptant més de 400 milions de dòlars a tot el món. Posteriorment van arribar 'Luna nueva' (2009), 'Eclipse' (2010), 'Amanecer' - Part 1 (2011) i 'Amanecer' - Part 2' (2012). A més de Pattinson i Stewart el repartiment també va comptar amb Peter Facinelli, Elizabeth Reaser, Nikki Reed, Ashley Greene, Jackson Rathbone, Kellan Lutz i Anna Kendrick.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Suggeriments ...

Deixa el teu comentari
Film autobiogràfic dirigit i interpretat per Romane Bohringer i Philippe Rebbot. Una parella
Deixa el teu comentari
Ho presenta: Enginyeria Sense Fronteres El 2012, el govern peruà va donar llum