Notícies | Cine

Disney estrenarà «Raya i l'últim drac» en català

La pel·lícula es podrà veure a partir del dia 5 de març als cinemes i a Disney+ a través d'Accés Premium amb cost addicional
03-03-2021 12:54
0 vots

El dia 5 de març Disney estrenarà Raya i l’últim drac en català simultàniament en sales de cinema i a la plataforma Disney, a través de l’Accés Premium amb cost addicional.

Raya i l’últim drac s’ha doblat amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística, i serà la segona pel·lícula de la distribuïdora Disney que s’estrena en català a la plataforma, després de Soul.

Raya i l’últim drac, de Walt Disney Animation Studios, viatja al món fantàstic de Kumandra, on els humans i el dracs van conviure durant molt de temps en harmonia fins que va aparèixer el mal i els dracs es van sacrificar per salvar la humanitat. Ara, han passat 500 anys i han tornat les forces del mal. Raya, una guerrera solitària, ha de trobar el llegendari últim drac.

A partir del dia 5 de març a la plataforma Disney +, hi haurà quatre pel·lícules en català: Raya i l’últim drac, Soul, Espies Disfressats i Frozen 2. Disney preveu oferir progressivament l’opció del català en els títols que disposen d’aquesta versió.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Fotos de cine

The Mauritanian
The Mauritanian
The Mauritanian
The Mauritanian
The Mauritanian

The Mauritanian

Mohamedou Ould Slahi sobreviu a la presó de Guantánamo després d'haver [..]

Prev
Next

Suggeriments ...

Deixa el teu comentari
Cicle de cinema educatiu El VIII Cicle de Cinefòrum de Cinema Educatiu proposa
Deixa el teu comentari
Capella Convent de Santa Clara - Castelló d´Empuries
Organitzat per l'Associació Cultural i d'Esbarjo Aforament limitat