L'Olot surt més líder del camp del Prat (1-2)

L'equip de Pedro Dólera remunta contra el conjunt potablava i augmenta fins als dotze punts el coixí al capdavant de la lliga

Marc Mas celebra amb Uri González el priemr gol

Marc Mas celebra amb Uri González el priemr gol / Jordi Juvanteny / UE Olot

Redacció

Redacció

L'Olot s'ha imposat 1 a 2 al camp del Prat després de remuntar amb dos gols a la segona part la diana inicial de Sarsanedas. Marc Mas i Forés han donat un triomf que acosta encara més els garrotxins cap al títol de lliga. Els de Pedro Dólera augmenten fins als dotze punts el marge amb l'Hospitalet, segon classificat i que ahir va empatar a Reus (1-1).

En una primera part igualada i sense massa ocasions, els locals hi han posat l'encert i l'efectivitat. Miguel Fernández ha sigut el primer a crear perill amb un xut llunyà que s'ha estavellat al travesser (13'). La següent ocasió dels potablava ja aniria cap a dins. Sarsanedas ha estat el més hàbil i ràpid dins l'àrea. L'amerenc ha posat la puntera en una centrada al primer pal per batre Mourin (24'). L'ocasió de més perill dels olotins arribaria passada la mitja hora de joc. Barnils ha enviat al travesser una rematada amb la testa (31').

La sortida de vestidors de l'Olot ha estat imponent. Marc Mas ha igualat el matx només començar el segon temps. El selvatà ha aprofitat una centrada de Pedro per fer el primer amb el cap (48'). El pitxitxi de la categoria ha tingut el segon just després, però el xut ha picat al pal (51'). Tot i algun intent aïllat dels pratencs, ha estat el conjunt volcànic qui ha tornat a colpejar. Forés ha afusellat la porteria rival després d'una passada de Terma. Els visitants han estat capaços de mantenir l'avantatge en els darrers minuts i marxar del Sagnier amb els tres punts. Un pas més cap a la lliga, ara amb un coixí de dotze punts quan només en resten vint-i-un en joc.

Tot igual per al Peralada

El Peralada mantindrà el play-off a dos punts. La derrota contra el Vilassar ahir queda compensada amb la desfeta d'avui del Prat, que continua ocupant l'última posició de play-off amb 39 punts. Els xampanyers es van quedar ahir sense premi en el descompte. El conjunt d'Àlex Marsal va perdre 2 a 1 al Xevi Ramon. Després d'aconseguir empatar la diana inicial dels maresmencs amb un gol de Ferran López, els alt-empordanesos van veure com Granero donava el triomf als locals a les acaballes.