Notícies | Gastronomia

Per posar en valor el peix

L'Espai Peix de Palamós és un centre on es fa difusió dels productes del mar amb tallers, cursos i demostracions

Recepta de croquetes amb pernil.

Tres receptes de croquetes molt fàcils de preparar

Et presentem tres delicioses receptes perquè celebris el Dia Mundial de la Croqueta

Per llepar-se els dits... però sense punxar-se

Palafrugell celebra del 17 de gener i fins a finals de març la seva reconeguda garoinada amb diverses activitats gastronòmiques i de lleure, com una sortida en vaixell

La millor angula del món surt del riu Ter

Aquest producte tan apreciat i objecte de desig dels millors paladars protagonitza les cinquenes jornades gastronòmiques al Baix Empordà

Un nen gaudeix menjant un iogurt.

És bo beure's el líquid del iogurt?

Resolem el mite al voltant del líquid que sempre apareix a la part superior dels iogurts

Cinquanta restaurants catalans on menjar molt bé a un preu raonable

Repassem els establiments catalans que formen part de la llista Bib Gourmand de Michelin

Fes un cop d'ull als aliments que pots congelar.

Quins aliments puc comprar i congelar abans de Nadal per estalviar diners?

Anticipa't a les pujades de preu dels productes estrella i compra gènere de qualitat

Una tapa del DOR

Una vintena de restaurants gironins ofereixen les millors tapes de tardor

Fins diumenge vinent es poden degustar propostes salades i dolces

Alguns dels integrants del col·lectiu gastronòmic a Sant Quirze de Colera

Quinze anys bufant amb força

La Cuina del Vent promociona menús, una nova imatge corporativa i altres iniciatives amb motiu del seu aniversari

Trucs per fer ous durs.

Consells perquè els ous durs et quedin perfectes

El que sembla una tasca simple pot complicar-se en el seu procés d'elaboració

Calonge posa en valor el seu vi de pagès

Des d'avui i fins diumenge se celebra un cap de setmana ple d'activitats relacionades amb el món vitivinícola local amb la participació de diversos productors artesanals

Fes un cop d'ull a aquestes receptes.

Tres sopes de tardor perfectes per combatre el fred

Brous molt saludables que t'ajudaran a pujar les defenses i a sentir-te millor

Un plat de pasta amb «ragù alla bollognese», una salsa perfumada i molt untuosa

La bolonyesa de Bolonya

La salsa bolonyesa a la qual ens hem acostumat té poc a veure amb l'original, que està registrada de manera oficial des de l'any 1982 i que consisteix en un sofregit de diverses verdures en el qual es cou de manera reposada una combinació de

Trucs per restar calories als teus plats sense adonar-te'n

Utilitzar herbes aromàtiques, pelar el pollastre o optar pels productes desnatats són alguns dels suggeriments

La Bisbal d'Empordà organitza la ruta gastronòmica «Tastaolletes 2019»

Hi participen més d'una desena de restauradors i pastissers locals, i els participants podran escollir quin és el millor tastet de la localitat

Buscant el cuiner del futur

GMchef organitza un concurs per a estudiants d'hostaleria per trobar nous talents

Receptes amb la carabassa com a element indispensable.

Receptes de tardor: Quatre receptes sorprenents amb carbassa

Aprofita un dels ingredients estrella d'aquestes dates i inclou-lo en plats d'allò més variats

Així de bo et quedarà.

T'ensenyem a preparar el tradicional pastís de poma al microones

Segueix aquesta recepta ràpida i fàcil i gaudeix d'un dels pastissos més famosos de la rebosteria

Un dels «Show cooking» celebrat dins de la campanya gastronòmica

Palamós reivindica la seva gastronomia

Durant tot aquest mes una campanya promou el potencial gastronòmic de la vila marinera amb demostracions, tallers, concerts musicals maridats i altres activitats culinàries

Un pot de cigrons per incloure en diverses receptes

Tres receptes que pots preparar amb un pot de cigrons

Plats ideals per a la tardor, que et sorprendran pel seu sabor i la combinació d'ingredients

1 2  >

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...