Notícies | Gastronomia

L'etern dilema: La truita de patata, amb, o sense ceba?

Coneix alguns trucs perquè et quedi perfecte

Quim Casellas i Anna Sabrià conversaran sobre les relacions entre gastronomia i arquitectura

Protagonitzen una conferència en línia de la Càtedra de Gastronomia de la UdG aquest dijous a les 18 h

Una imatge promocional de la campanya que busca posar en primera línia la gastronomia local de Roses i potenciar-se com a destí turístic de qualitat.

Ja és primavera... a Roses

Una campanya gastronòmica reinvindica ser destí tot l'any amb uns menús especials

Un lluç de palangra, plat que forma part de la carta.

Paco Pérez agafa L'Olivera

El xef, amb 5 estrelles Michelin, assumeix l'oferta gastronòmica del restaurant de l'Hotel Peralada

Els germans Torres són els padrins d'aquest concurs que vol posar en valor la figura de Josep Lladonosa.

El millor màster xef català, a semifinals

uVuit estudiants gironins es disputaran el seu pas a la final del premi Josep Lladonosa

La mova web de l'Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició

L'Acadèmia Catalana de Gastronomia estrena una nova pàgina web

Entre d'altres seccions innovadores, destaca la reorganització de la seva estructura sobre la base de quatre seccions Acadèmiques: Història, Filologia, Productes i Nutrició, i Cuina i Cultura

Representants municipals i restaurants presents en la nova marca gastronòmica durant l'acte de presentació celebrat a Roses.

Roses, molt més que el suquet

La població empordanesa estrena un segell per potenciar la gastronomia i el turisme

El carnisser Xavier Alemany, aquesta setmana a la parada que té al Mercat del Lleó, mostrant el seu producte amb el qual va resultar guanyador del certamen.

La millor botifarra d'ou és gironina

Juntament amb la coca de llardons forma part dels aliments més lligats al carnaval

7 trucs per fer el millor croissant d'Espanya a casa

7 trucs per fer el millor croissant d'Espanya a casa

El guanyador la 13a edició del concurs Millor Croissant Artesà de Mantega d'Espanya ens ensenyar com preparar aquest aliment

Els germans Torres amb Josep Lladonosa.

Qui serà el nou màster xef català?

uLes escoles d'hostaleria homenatgen la figura de Josep Lladonosa amb un concurs

El plat guanyador presentat per Anna Drosyk.

Buscant el cuiner del futur

uEl Premi Cordon Blue proclamarà la jove promesa dels fogons després d'un selectiu procés

Croquetes: què has de fer quan en facis i què no

Víctor García, xef de Plata Bistró, t'ensenya els errors que cal evitar per aconseguir unes peces perfectes

Les avellanes, que es poden consumir crues o torrades i que serveixen per fer la picada de molts plats, és un dels productes més característics.

De la Selva al plat

Salsafins, avellanes, ratafia, dolços... la comarca selvatana és font de moltes especialitats

Alguns dels elements indispensables per poder obtenir una bona picada.

Homenatge a la picada

El tresor més ben guardat de la cuina surt a la llum en un llibre de receptes de Ramon Parellada

Pizza cassolana al microones

Com preparar una pizza en menys de 10 minuts

T'ensenyem una solució ràpida i deliciosa si no et ve de gust invertir molt de temps a la cuina

Les tapes resisteixen

Des d'avui i fins al dia 11 torna el concurs EmpuriaTApes coincidint amb la celebració de la Ruta de l'Art

Crema de bolets, recepta ideal pels dies plujosos

Crema de bolets, recepta ideal pels dies plujosos

T'ensenyem com preparar aquest plat sa i deliciós, típic de la tardor

Flam de cafè

Com preparar un flam de cafè sense forn ni microones

T'ensenyem una recepta senzilla i ràpida per elaborar aquestes delicioses postres

Com fer galetes casolanes

Com fer galetes casolanes

T'ensenyem a preparar unes delicioses galetes, perfectes com a postres o per berenar

1 2  >

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...