Notícies | Gastronomia

Fes un cop d'ull a les nostres propostes.

Cinc sopars ràpids que omplen i no engreixen

Finalitza el dia amb un seguit de plats deliciosos que no t'aportaran calories innecessàries

Innova amb les amanides de pasta.

Tres amanides de pasta d'allò més originals

Idees per sorprendre de forma fàcil a tots els teus convidats amb plats senzills però deliciosos

Així de bo et quedarà.

Bescuit de plàtan i xocolata, pas a pas

Descobreix com fer aquest dolç de forma fàcil i alegra els teus esmorzars o berenars

Esmorzars sans per una dieta equilibrada.

Cinc esmorzars casolans i sans perfectes per aprimar-se

Idees per començar a perdre els quilos de més agafats durant les vacances d'estiu

T'ensenyem a fer la pizza amb més de 7.000 calories que arrasa a Internet

El plat conté més de 30 ingredients i ha dividit les xarxes socials

Una caixa de pesca amb gambes de Palamós

Gambes, gambetes i gambots

Cap al 1930, la motorització de la flota pesquera d'arrossegament catalana va permetre accedir als caladors de gamba, fins llavors gairebé inexplorats i situats a més de 400 metres de profunditat

Sigues l'amfitrió de luxe amb aquests còctels

Cinc còctels baixos en calories per gaudir aquest estiu

Pots quedar com un mestre dels combinats amb aquestes senzilles i populars receptes

Un plat de «mirza ghasemi», un clàssic de la cuina d'Iran

Puré d'albergínia: Un puré inoblidable

L'exquisit puré d'albergínia propi dels països orientals s'atribueix als jueus sefardites dels països balcànics; a França, amb el nom de «caviar d'aubergine» és un plat de culte, amb aquella denominació registrada

Gaspatxo de síndria.

Com preparar un gaspatxo de síndria de forma fàcil

Una recepta perfecta per innovar en els dies de més calor donant-li una volta a la més tradicional

Pa torrat, ametlles i alls, juntament amb la sal, són els ingredients de la picada més bàsica

La picada: Un senyal d'identitat

La picada és una de les quatre salses o bases de cuina catalanes; pel seu sabor, s'adapta tant a plats tradicionals com a d'altres de nova inspiració i a més és molt superior, per lligar salses, a la crema de llet

Trucs per realitzar la millor sangria de l'estiu.

Cinc trucs per fer la sangria perfecta

Consells per aconseguir el millor sabor en una de les begudes de l'estiu

Així de bonica et quedarà.

Tàrtar d'alvocat i mango, una recepta ideal per aquest estiu

Aquest plat és perfecte per sorprendre a tothom sense haver d'invertir molt temps a la cuina

Gelat de crema casolana i galeta

Com preparar gelat de crema casolana

Una recepta perfecta per l'estiu, que farà les delícies de tota la família

Una de les fruites més refrescants, la síndria

Els millors aliments per combatre la calor

Menjar un gelat per a refrescar-se és un error ja que el seu greix fa augmentar la temperatura corporal

Receptes fresques d'estiu.

Tres receptes amb meló per combatre l'onada de calor

Aquesta fruita és ideal per a incloure-la en diversos plats amb els quals gaudiràs al màxim del seu sabor

Polos de xocolata casolans.

Polos casolans de xocolata, pas a pas

Gaudeix d'aquests gelats seguint una recepta molt senzilla

Un dels plats més tradicionals de l'estiu.

Com fer gaspatxo en 5 minuts

Prepara aquesta típica recepta estiuenca en molt poc temps i sense cap tipus de complicació

T'ensenyem a fer un sushi perfecte.

Cinc trucs bàsics per fer un sushi perfecte a casa

Aquest 18 de juny se celebra el Dia Internacional d'aquest plat japonès tant popular

Plats saludables amb pasta.

Tres receptes per menjar pasta sense engreixar-se

Inclou-hi els ingredients adequats i gaudeix de saboroses receptes alhora que controles el teu pes

1 2  >

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...