Notícies | Gastronomia
L'Acadèmia Catalana de Gastronomia estrena una nova pàgina web
Entre d'altres seccions innovadores, destaca la reorganització de la seva estructura sobre la base de quatre seccions Acadèmiques: Història, Filologia, Productes i Nutrició, i Cuina i Cultura
Roses, molt més que el suquet
La població empordanesa estrena un segell per potenciar la gastronomia i el turisme
La millor botifarra d'ou és gironina
Juntament amb la coca de llardons forma part dels aliments més lligats al carnaval
7 trucs per fer el millor croissant d'Espanya a casa
El guanyador la 13a edició del concurs Millor Croissant Artesà de Mantega d'Espanya ens ensenyar com preparar aquest aliment
Qui serà el nou màster xef català?
uLes escoles d'hostaleria homenatgen la figura de Josep Lladonosa amb un concurs
Buscant el cuiner del futur
uEl Premi Cordon Blue proclamarà la jove promesa dels fogons després d'un selectiu procés
Croquetes: què has de fer quan en facis i què no
Víctor García, xef de Plata Bistró, t'ensenya els errors que cal evitar per aconseguir unes peces perfectes
De la Selva al plat
Salsafins, avellanes, ratafia, dolços... la comarca selvatana és font de moltes especialitats
Homenatge a la picada
El tresor més ben guardat de la cuina surt a la llum en un llibre de receptes de Ramon Parellada
Com preparar una pizza en menys de 10 minuts
T'ensenyem una solució ràpida i deliciosa si no et ve de gust invertir molt de temps a la cuina
Les tapes resisteixen
Des d'avui i fins al dia 11 torna el concurs EmpuriaTApes coincidint amb la celebració de la Ruta de l'Art
Crema de bolets, recepta ideal pels dies plujosos
T'ensenyem com preparar aquest plat sa i deliciós, típic de la tardor
Com preparar un flam de cafè sense forn ni microones
T'ensenyem una recepta senzilla i ràpida per elaborar aquestes delicioses postres
Com fer galetes casolanes
T'ensenyem a preparar unes delicioses galetes, perfectes com a postres o per berenar
Peralada es prepara per a la tardor
El restaurant Castell Peralada torna a obrir el 10 de setembre i estrenarà un nou menú degustació
Tens calor? Inclou aquests aliments a la teva dieta
Aquesta és una llista dels ingredients que tota nevera hauria de tindre en temporada estival
CUINA FÀCIL: Pèsols amb pernil
Aprèn a preparar la recepta de pèsols amb pernil, pas a pas
Cuina fàcil: Amanida de pollastre
Aprèn a fer com preparar un plat que no pot faltar al nostre receptari
Llibre de receptes
Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...