Notícies | Gastronomia

Així de bones et quedaran.

Com preparar hamburgueses de quinoa i albergínia, pas a pas

Una recepta vegana molt fàcil de fer i que enamorarà a tots els teus comensals pel seu sabor

Pinetells acabats d'agafar

Bolets semblants

Els rovellons i els pinetells són dos bolets força universals i emblemàtics que en alguns indrets s'acostumen a confondre; a les comarques gironines, en canvi, són distingits perfectament i molt apreciats a la cuina

Una truita de verdures.

Tres receptes de truita amb verdures per preparar un sopar sa

Es tracta d'un dels plats més agraïts ja que lliga amb diversos i variats ingredients

Trucs per cuinar l'arròs.

Així has de cuinar l'arròs perquè tingui la meitat de calories

Aconsegueix un plat més saludable amb un truc que ofereix molts avantatges

Un aspecte espantós.

Aprèn a fer un pastís de cervell perfecte per Halloween

Sorprèn als teus familiars i amics amb un pastís espectacular per la nit més terrorífica

Botifarres dolces, en una parada de la fira que Salitja dedica cada any a aquest producte

L'embotit més curiós

La botifarra dolça està feta de carn de porc picada, sucre i llimona, i en coure-la queda caramel·litzada, la qual cosa la converteix en un producte molt singular, que entusiasmava, per exemple, Salvador Dalí

Tres receptes delicioses amb carbassa

Et mostrem com incloure a la teva dieta diària aquest aliment ric en fibra, minerals i vitamines

Una recepta ràpida i bona.

Com fer risotto al microones en 15 minuts

La recepta més senzilla per aconseguir un plat deliciós d'una manera ràpida i eficaç

Sushi de crema de cacau i plàtan

Sushi de crema de cacau i plàtan

Et mostrem els passos que has de seguir per preparar aquesta senzilla i original recepta

El vi i el seu origen persa

Els historiadors defensen que el vi va néixer a Mesopotàmia, i se sap que els perses el bevien per plaer, l'usaven com a medicina, i també el feien servir en ofrenes als déus i per pagar els salaris dels treballadors

Així de bona et quedarà.

Truita de carbassó al microones

Aquest plat tan tradicional guanyarà un sabor i una textura única gràcies a aquesta senzilla recepta

Com fer un pa de pessic de xocolata light, pas a pas

La clau està en prescindir d'alguns ingredients, que només aporten greixos a aquesta recepta

Una de les begudes més comuns.

El canvi climàtic reduirà la producció de cervesa i la farà més cara

L'escalfament global disminuirà les collites d'ordi, el cereal bàsic per aquesta beguda

La paella, sempre

València és el país de l'arròs i el paradís de la paella, que ara es postula com a Patrimoni de la Humanitat i ja ha assolit diversos reconeixements; però hi ha molts més arrossos, més enllà de la paella

Lasanya al microones.

Com fer una lasanya casolana al microones en menys de 10 minuts

T'ensenyem una recepta per cuinar de manera senzilla aquest plat

Orxata: Una beguda clàssica

L'orxata, coneguda arreu dels Països Catalans i també en altres indrets de la Mediterrània, correspon a una família de preparacions que ara estan de moda, amb la proliferació de llets que en realitat no ho són

Una barreja de sabors interessant.

T'atreveixes amb un pastís de xocolata i albergínia?

Tot i que sembli estrany, el maridatge d'aquests ingredients dóna com a resultat una textura única

A tota hora

Sigui per esmorzar o per berenar, amb cafè o amb te, amb vi de postres o com a refrigeri, és difícil trobar algú a qui no li agradin les galetes; les capses amb aquest amable producte tenen difusió internacional

Prova de fer-les a casa.

Com fer «fajitas» mexicanes casolanes

Descobreix com restar calories de manera fàcil als «burritos» i gaudeix d'aquest exquisit plat

Pastís de poma.

Pastís de poma al microones, pas a pas

Només necessitaràs uns minuts per poder degustar aquest dolç

1 2 3  >

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...