Notícies | Gastronomia

Plats de cullera per l'hivern.

Tres plats de cullera sans per combatre el fred

Receptes de tota la vida amb les que aportaràs al teu cos tots els nutrients que necessita

Plat de llenties al microones

Com preparar llenties al microones en pocs minuts

En molts poc temps tindràs llest un dels plats de cullera per excel·lència en la dieta mediterrània

La carn més fina

La pularda és una au que mai no ha post un ou, per la qual cosa gasta menys energia i no pateix estrès, i això facilita la formació d'una carn delicada i rica en greix infiltrat; les més apreciades són les de Bresse

Aliments sans després de Nadal.

Consells per portar una dieta sana després dels excessos nadalencs

Si has agafat 2 o 3 quilos amb els tiberis cal ser pacient i reestructurar els hàbits correctament

Patata amb tot

La patata, actualment, és un dels primers aliments del món · Però la seva introducció al vell món va ser atzarosa · A Catalunya comença la seva difusió per Osona, el Lluçanès i el Collsacabra, vers 1780

Massapà i pasta reial

El massapà és un dels productes de confiteria més exquisits i més típicament mediterranis, encara que també es troba en altres indrets; és habitual per Nadal i altres celebracions com ara el dia de Tots Sants

Set receptes fàcils per triomfar la nit de cap d'any

Fuig de les complicacions i aposta per plats senzills amb els quals conquistar els teus comensals

La recepta dels canelons

El gastrònom Jaume Fàbrega ens explica com fer un dels plats estrella d'aquestes festes

Un menú de Nadal assequible.

Et presentem un sensacional menú de Nadal «low cost»

Hi ha certs ingredients que no poden faltar en els plats d'aquestes dates tan assenyalades

Canapès nadalencs per sorprendre als teus comensals.

Sis canapès bons i barats per sorprendre aquest Nadal

Entrants deliciosos i variats amb els que enamorar als teus comensals en aquestes dates

Melmelada casolana.

Melmelada casolana de tomàquet, pas a pas

Aconsegueix un condiment saborós amb elaboració pròpia per acompanyar els teus plats

Patates fregides.

Quantes patates fregides pots menjar sense que resultin perjudicials?

Un investigador de Harvard s'ha convertit en el blanc de les crítiques per la irrisòria xifra que recomana

Sopa de ceba i all.

Tres receptes màgiques per recuperar-te quan estàs malalt

Amb l'arribada de l'hivern tornen un any més els temuts refredats i les grips

Una napolitana de xocolata.

Com fer napolitanes casolanes de forma ràpida i senzilla

Descobreix el truc que et facilitarà la tasca de muntar aquestes petites delícies gastronòmiques

Així de bones et quedaran.

Com preparar hamburgueses de quinoa i albergínia, pas a pas

Una recepta vegana molt fàcil de fer i que enamorarà a tots els teus comensals pel seu sabor

Pinetells acabats d'agafar

Bolets semblants

Els rovellons i els pinetells són dos bolets força universals i emblemàtics que en alguns indrets s'acostumen a confondre; a les comarques gironines, en canvi, són distingits perfectament i molt apreciats a la cuina

Una truita de verdures.

Tres receptes de truita amb verdures per preparar un sopar sa

Es tracta d'un dels plats més agraïts ja que lliga amb diversos i variats ingredients

Trucs per cuinar l'arròs.

Així has de cuinar l'arròs perquè tingui la meitat de calories

Aconsegueix un plat més saludable amb un truc que ofereix molts avantatges

Un aspecte espantós.

Aprèn a fer un pastís de cervell perfecte per Halloween

Sorprèn als teus familiars i amics amb un pastís espectacular per la nit més terrorífica

Botifarres dolces, en una parada de la fira que Salitja dedica cada any a aquest producte

L'embotit més curiós

La botifarra dolça està feta de carn de porc picada, sucre i llimona, i en coure-la queda caramel·litzada, la qual cosa la converteix en un producte molt singular, que entusiasmava, per exemple, Salvador Dalí

1 2 3  >

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...