Notícies | Gastronomía

Jordi Roca comparteix els seus secrets en una presó femenina de Xile

21-06-2016 19:47
0 vots

El pastisser Jordi Roca, que al costat dels seus germans dirigeix ??un dels millors restaurants del món, va compartir els secrets de la seva reconeguda pastisseria amb un grup de recluses d'un centre penitenciari femení de Sant Jaume.

"És molt bo veure que en l'ofici d'un pastisser pot haver-hi un camí diferent i divertit. És bona idea inspirar i transmetre un missatge que pot anar una mica més enllà", va dir a Efe l'expert en postres d'El Celler de Can Roca, la innovadora gastronomia del qual ha estat guardonada en diverses ocasions per la prestigiosa revista britànica Restaurant.

El menor dels germans del clan Roca va compartir experiències aquest dimarts amb al voltant de 40 dones del Centre d'Educació i Treball Talita Kum, que es troben en un procés de reinserció laboral què inclou activitats com la gastronomia i la cocteleria, entre d'altres.

En la trobada, Jordi va ensenyar a les assistents un vídeo amb el millor de la rebosteria del seu restaurant, elegit el número u del món el 2015, com l'original dolç de préssecs i el brillant postre amb fulles d'eucaliptus.

Així mateix, va parlar de les tècniques més usades al Celler de Can Roca, com l'extracció d'aromes, el fumat amb havans i l'assecat en fred, entre moltes altres que complementen amb màquines d'última tecnologia dins de la seva cuina.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...