Notícies | Gastronomía

Com pelar una magrana sense esforç

Descobreix com desgranar pas a pas aquesta fruita, plena d'antioxidants, de forma fàcil i senzilla
24-01-2018 15:53
0 vots
Trucs per tallar la magrana. Getty Images

Trucs per tallar la magrana. Getty Images

La magrana és una de les fruites amb majors propietats antioxidants, però menjar-la sovint ens suposa un problema, ja que és difícil de pelar.

Per pelar una magrana en un moment i sense esforç, existeixen dos mètodes. Si el que t'interesses és desgranar-la sencera perquè la faràs servir en una recepta, la forma més ràpida és la següent:

1) Amb l'ajuda d'un ganivet es talla la pell de la magrana en sentit horitzontal a mitja altura, com si es volgués tallar la fruita per la meitat. Però ¡alerta! No hi ha clavis molt el ganivet. La intenció és tallar la closca, no trencar els grans.

2) Subjecta la base de la magrana i gira la part superior de manera que, a causa del moviment de torsió, s'acaben separant les dues mitats.

3) Subjecta cada una de les mitats sobre un bol ampli i colpeja amb una espasa de fusta o similar perquè els grans caiguin.

Si el que vols és menjar-te una magrana de postres o per berenar, existeix un altre mètode. És menys ràpid però molt eficaç per menjar-te la peça de fruita tranquil·lament sense complicar-te la vida i sense que surtin els grans disparats.

1) Amb un ganivet talla un cercle aproximadament de dos centímetres de la corona de la peça. Al igual que en l'altre mètode, cal tenir cura de tallar només la closca per no trencar els grans.

2) Retirar la "tapa" que acabes de tallar tirant d'ella amb cura.

3) Talla la closca seguint les tel·les que separen els grans.

4) Empaita cap a fora seguint els talls que acabes de fer per separar la magrana.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...