Notícies | Gastronomía

Així es preparen els batuts casolans de fruita

Una de les begudes més nutritives ideal per un bon esmorzar o un deliciós berenar
02-03-2018 17:29
0 vots
Aprèn a preparar-los. Getty Images

Aprèn a preparar-los. Getty Images

Els batuts són una de les begudes més nutritives. La seva elaboració, a base de fruites i verdures, fa que sigui una gran font de vitamines i proteïnes.

Els batuts es poden preparar amb la majoria de fruites i amb un gran nombre d'hortalisses. En el cas de les fruites, per exemple, les maduixes, els plàtans, la pinya o els kiwis poden barrejar-se en un potent batut de fruites.

Ingredients

- Maduixes, plàtan, pinya (fruites a elecció del consumidor)
- Llet sencera
- Sucre

Preparació

El primer que has de fer per preparar el teu batut és rentar la fruita i trossejar-la. Posteriorment, hauràs d'afegir el sucre (la quantitat de la mateixa anirà en funció de la dolçor que es vulgui aconseguir, el recomanable són 3-4 cullerades).

Finalment, amb tota la barreja preparada només has d'agafar la batedora i anar agregant la llet a mesura que el teu batut va agafant forma.

En substitució de la llet sencera, també es poden utilitzar iogurts per preparar batuts de fruites naturals.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...