Notícies | Gastronomía

El menjar negre, l'última tendència a Instagram

La moda de tenyir els aliments amb carbó activat té adeptes i també detractors
04-06-2018 17:07
0 vots
Un pa d'hamburguesa de color negre. Getty

Un pa d'hamburguesa de color negre. Getty

Molts seguidors d'Instagram s'hauran adonat de l'augment de l'etiqueta #blackfood. Es tracta d'una de les últimes modes dels coneguts com a 'foodies'.

Els amants de la gastronomia a les xarxes socials mostren i comparteixen les seves tendències amb els seus seguidors. Una de les últimes modes és la coneguda com a menjar negre. Es tracta de la pràctica culinària en la qual els aliments es tenyeixen de negre, gràcies al carbó activat.

El carbó activat és un preparat farmacèutic que actua contra la flatulència. Aquest fet fa que molts defensors del #blackfood, aprofitin aquesta qualitat per descriure els seus productes com a 'detox'.

A l'altre extrem, apareixen alguns científics que critiquen la utilització d'aquest producte. De fet, asseguren que el fet d'ingerir aquestes partícules de carbó pot resultar perillós per a l'aparell respiratori i per al digestiu.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...