És un clàssic de la tornada de les vacances. Arribar a casa, obrir la nevera i veure que la tenim completament buida. Sort que les llaunes de conserves sempre hi són i et salvaran gràcies a les tres receptes que et deixem a continuació:

Broqueta d'escopinyes

Ingredients:

-1 llauna d'escopinyes

-1 llimona

- Preparat instantani per arrebossat

- Oli d'Oliva

Escopinyes arrebossades, pas a pas:

-Obre la llauna d'escopinyes i escorre el líquid en una tassa.

-Talla la llimona en triangles

-Amb un palet de broquetes punxa 2 escopinyes i un triangle de llimona fins a omplir-lo.

-En un plat aboca dues cullerades del preparat per arrebossat, afegeix el suc de la llauna d'escopinyes, barreja-ho i arrebossa cada broqueta.

-Fregeix-ho en abundant oli calent.

Amanides de mongetes i sardines

Ingredients

-Un pot de mongetes blanques cuites

-1 llauna de sardines en oli

-60 grams d'olives negres

-2 tomàquets

-4 cullerades d'oli d'oliva

-4 cullerades de vinagre

-Sal

-Pebre

Amanides de mongetes i sardines, pas a pas

-Renta els tomàquets i talla'ls a grills.

-Obre la llauna de sardines, escorre i talla-les a trossos

-Fes el mateix amb el pot d'olives

-En un bol aboca les mongetes sense el líquid, les sardines, les olives i els tomàquets

-Amaneix amb una vinagreta feta amb oli, vinagre, un polsim de sal i una altra de pebre i remou.

Macarrons amb tonyina i xampinyons

Ingredients

-1 llauna de tonyina

-1 llauna de xampinyons

-1 pot de tomàquet fregit

- Orenga

Macarrons amb tonyina i xampinyons, pas a pas

-Bull els macarrons en aigua amb una mica de sal.

-En una cassola, posa a escalfar el tomàquet, afegeix la tonyina, els xampinyons i l'orenga.

-Posa en un bol els macarrons cuits i la barreja de la cassola.