És un clàssic de la tornada de les vacances. Arribar a casa, obrir la nevera i veure que la tenim completament buida. Sort que les llaunes de conserves sempre hi són i et salvaran gràcies a les tres receptes que et deixem a continuació:
Broqueta d'escopinyes
Ingredients:
-1 llauna d'escopinyes
-1 llimona
- Preparat instantani per arrebossat
- Oli d'Oliva
Escopinyes arrebossades, pas a pas:
-Obre la llauna d'escopinyes i escorre el líquid en una tassa.
-Talla la llimona en triangles
-Amb un palet de broquetes punxa 2 escopinyes i un triangle de llimona fins a omplir-lo.
-En un plat aboca dues cullerades del preparat per arrebossat, afegeix el suc de la llauna d'escopinyes, barreja-ho i arrebossa cada broqueta.
-Fregeix-ho en abundant oli calent.
Amanides de mongetes i sardines
Ingredients
-Un pot de mongetes blanques cuites
-1 llauna de sardines en oli
-60 grams d'olives negres
-2 tomàquets
-4 cullerades d'oli d'oliva
-4 cullerades de vinagre
-Sal
-Pebre
Amanides de mongetes i sardines, pas a pas
-Renta els tomàquets i talla'ls a grills.
-Obre la llauna de sardines, escorre i talla-les a trossos
-Fes el mateix amb el pot d'olives
-En un bol aboca les mongetes sense el líquid, les sardines, les olives i els tomàquets
-Amaneix amb una vinagreta feta amb oli, vinagre, un polsim de sal i una altra de pebre i remou.
Macarrons amb tonyina i xampinyons
Ingredients
-1 llauna de tonyina
-1 llauna de xampinyons
-1 pot de tomàquet fregit
- Orenga
Macarrons amb tonyina i xampinyons, pas a pas
-Bull els macarrons en aigua amb una mica de sal.
-En una cassola, posa a escalfar el tomàquet, afegeix la tonyina, els xampinyons i l'orenga.
-Posa en un bol els macarrons cuits i la barreja de la cassola.