Les «fajitas» mexicanes estan de moda però la veritat és que amaguen moltes més calories de les que imaginem, especialment si comprem les «fajitas» al supermercat. Si no vols renunciar als burritos mexicans tan sols has d'aprendre a fer la versió light de les «fajitas» a casa i posar-li un farciment més sa del que és habitual.

Ingredients per fer fajitas mexicanes casolanes light

-300 grams de farina integral

-50 ml d'oli de gira-sol

-Sal

«Fajitas» mexicanes casolanes light, pas a pas

-En un bol, aboca els 300 grams de la farina integral i una mica de sal.

-Afegeix l'oli i comença a pastar.

-Després incorpora una mica d'aigua poc a poc fins que la massa quedi homogènia.

-Deixa descansar la massa 15 minuts.

-Passat aquest temps fes diverses boles i aixafa cadascuna d'elles amb el corró fins a deixar-les

fines i donant-li forma rodona.

-Passa cada tortita per una paella, escalfada prèviament amb unes gotes d'oli i cuina per tots dos costats.

-Per restar-li més calories opta per farcits saludables com verdures i carns blanques com pebrot vermell o verd, carbassó, alvocat o pollastre, que pots regar amb salsa de iogurt.