La carn de l'albergínia és la responsable de l'agradable textura del pastís que presentarem a continuació. Encara que et sembli estrany el fet de barrejar l'albergínia amb la xocolata, el maridatge d'aquests ingredients és perfecte per a la reposteria. Per això, detallem la recepta d'un pastís d'albergínia amb xocolata, per si t'atreveixes amb aquests sabors.

Ingredients:

- Una albergínia

- Xocolata negra

- Cacau en pols

- 2 ous

- Oli d'oliva i sal

Preparació:

-El primer pas és coure l'albergínia durant uns 8 minuts. Quan estigui a punt, treu-li la pell i deixa només la polpa.

-Pica la polpa amb una forquilla, fins que et quedi com una massa.

-Posteriorment, barreja el cacau i els ous amb una mica de sal.

-Barreja l'albergínia amb la xocolata desfeta. Incorpora-ho tot junt en un bol i passa-ho al motlle.

-Prèviament, hauràs untat el motlle del pastís amb l'oli d'oliva.

-Finalment, s'enforna la teva pastís durant mitja hora.