Si vols cuinar un dels plats més exquisits i populars del menjar italià pren nota dels passos que has de seguir per aconseguir un risotto deliciós. En els últims anys s'ha convertit en un plat molt demandat i ha conquistat molts comensals.

1. Escull un recipient adequat, per exemple un bol, per cuinar el teu risotto.

2. Afegeix mitja ceba picada, xampinyons, 25 grams de mantega i una mica d'all. Escalfa-ho tot al microones uns 2 minuts aproximadament.

3. A continuació, aboca al bol mig got d'arròs de mida mitjana i remena-ho. Després, fica el bol de nou durant 1 minut al microones.

4. Escalfa un brou de pollastre al microones 2 minuts i llença'l al bol. Posteriorment, escalfeu-ho tot 10 minuts.

5. Finalment, afegeix julivert picat, pebre, un pessic de sal i ratlla una mica de formatge parmigiano.

D'aquesta manera, ja tindràs un saborós plat de risotto, l'arròs amb textura cremosa.