S'acosta Halloween i també els preparatius per celebrar aquest dia. Si t'agrada rebosteria, apunta't aquesta recepta de pastís de cervell. Amb ella, sorprendràs als teus comensals a la nit de Halloween.

Ingredients

Per al pa de pessic:

- 2 ous

- 1 iogurt natural

- 2 iogurts de sucre

- 3 iogurts de farina

- 1 sobre de llevat

- Ratlladura de llimona

Per al frosting:

- Mantega

- Formatge mascarpone

- Sucre

- Nata per muntar

- Xarop de maduixa

Preparació:

- El primer que has de preparar serà un pa de pessic a la manera tradicional. Posa els ous, el iogurt i el sucre en un bol i remou. Després afegeix la farina i el llevat. Finalment, inclou la ratlladura de llimona. Quan tinguis tota la barreja, tira-ho sobre el teu motlle, prèviament impregnat en mantega.

- Fica-ho al forn a 180 graus durant un màxim de 40 minuts.

- Quan tinguis preparat el pa de pessic, deixa-ho refredar.

- Mentrestant, aprofita per preparar el frosting. Simplement hauràs de muntar amb les varetes de la teva batedora, el formatge, la nata i el sucre. Amb la barreja resultant, hauràs de cobrir el teu pa de pessic, ajudant-te d'una màniga pastissera per donar-li la forma de cervell al teu frosting.

- Deixa-ho refredar a la nevera perquè s'endureixi. Passades un parell d'hores, podràs treure-ho i donar-li el seu toc final de cervell regant-ho amb xarop de maduixa.