Pensar cada dia què farem per sopar i intentar fer-ho de manera saludable és un autèntic maldecap. La truita pot convertir-se en un dels teus principals aliats, gràcies a la seva versatilitat. Es tracta d'un plat que casa a la perfecció amb diversos i variats ingredients, entre ells les verdures. Per això, et proposem tres receptes per preparar truites amb verdures.

Truita de carbassó

Ingredients:

- 4 ous

- 4 patates

- 1 carbassó

- Ceba i sal

Preparació:

Pela i talla les patates per la teva truita i posa-les a la paella perquè s'ofeguin. Quan les patates es comencin a estovar, afegeix-hi la ceba i el carbassó. Prèviament, hauràs pelat i tallat el carbassó a dauets. En paral·lel, bat els ous per finalment poder preparar la teva truita a la manera tradicional.

Truita d'espàrrecs

Ingredients:

- 4 ous

- Un grapat d'espàrrecs de marge

- Ceba, all i sal

Preparació:

El primer pas per preparar la teva truita d'espàrrecs és saltejar en una paella la ceba, l'all i els espàrrecs. Mentrestant, bat els ous per després poder donar-li forma a la teva truita d'espàrrecs.

Truita d'espinacs

Ingredients:

- 4 ous

- Un grapat d'espinacs

- Ceba, all i sal

Preparació:

La truita d'espinacs es prepara igual que la d'espàrrecs. En primer lloc, hauràs de ofegar els espinacs amb una mica d'aigua i després saltejar-los amb la ceba i l'all en una paella. Aprofita aquests minuts per batre els ous amb els que després prepararàs la teva truita.