Notícies | Gastronomía

Com fer napolitanes casolanes de forma ràpida i senzilla

Descobreix el truc que et facilitarà la tasca de muntar aquestes petites delícies gastronòmiques
14-11-2018 12:12
0 vots
Una napolitana de xocolata. GETTY IMAGES

Una napolitana de xocolata. GETTY IMAGES

La pasta de full serà el teu principal aliat per preparar aquestes delícies. Les napolitanes et poden treure de més d'una dificultat, ja que et poden servir com a aperitiu, berenar o esmorzar.

La seva versatilitat per incloure ingredients és infinita. El principal handicap a l'hora de fer napolitanes casolanes és la preparació de la pasta de full. Per això, t'expliquem com treballar-la perquè et quedin unes napolitanes casolanes perfectes.

Ingredients de les napolitanes

- Làmines de pasta de full
- Un ou
- Ingredients a triar (xocolata, peril dolç, formatge, sobrassada....)

Preparació de les napolitanes, pas a pas

1. El primer pas per preparar les teves napolitanes casolanes és posar a preescalfar el forn a 180 graus.

2. Mentrestant, aprofita per tallar les làmines de pasta de full en rectangles, que després donaran forma a les napolitanes.

3. Després, comença a incloure el farciment que hagis triat. El truc arriba en aquest pas. Has de deixar sempre 1cm entre el farcit i la vora del full. D'aquesta manera, et serà més fàcil d'enrotllar. Per dur a terme aquesta tasca, fes-ho sempre portant les vores cap a dins i segellant així les napolitanes.

4. Quan tinguis les teves napolitanes muntades, ja només et quedarà pintar-les amb l'ou perquè després adquireixen aquest to torrat que tant ens agrada.

5. Posa-les al forn durant uns 10-12 minuts i ja tindràs llestes les teves napolitanes casolanes, que pots omplir de pernil i formatge, xocolata, crema pastissera, etc., segons el teu gust.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook