Notícies | Gastronomía

Com preparar llenties al microones en pocs minuts

En molts poc temps tindràs llest un dels plats de cullera per excel·lència en la dieta mediterrània
15-01-2019 09:52
0 vots
Plat de llenties al microones GETTY

Plat de llenties al microones GETTY

En els dies de fred no hi ha res millor per al cos que un bon plat de cullera. Els plats calents són ideals per aquesta època de l'any i les llenties en són un. Es tracta d'un dels plats més tradicionals de la nostra cuina.

A més, és una font de vitamines i proteïnes. En els mesos d'hivern, les llenties no solen faltar al menú setmanal de la majoria de llars. Si ets un amant de les llenties i encara no has provat a preparar-les al microones, aquí tens una recepta que t'interessa.

Preparar un plat de llenties és més senzill del que molts pensen. Apunta't aquesta recepta per preparar unes bones llenties al microones.

Ingredients per a les llenties al microones

- Llenties
- Pastanagues
- Pebrot
- All i ceba
- Oli i sal

Preparació per a les llenties al microones

La nit anterior a preparar les teves llenties al microones no oblidis a posar-les en remull. D'aquesta manera, aconseguiràs que s'estovin per després facilitar la seva preparació al microones.

Amb aquest pas previ realitzat, hauràs de picar els ingredients amb els que vulguis condimentar les teves receptes. Nosaltres vam optar per unes pastanagues, un pebrot verd, all i ceba.

Introdueix aquests ingredients al microones durant 4 minuts. Posteriorment, afegeix les llenties i posa el microones a temperatura màxima durant 10 minuts.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...