Una vegada que estan cuits, els cigrons poden ser d'allò més versàtils. Per això, si compres un pot de cigrons de bullits, tindràs al teu abast delicioses i diverses receptes. A continuació, t'expliquem tres maneres molt senzilles i la mar de saludables per aprofitar els cigrons en pot.
Amanida de cigrons
Ingredients
- 1 pot de cigrons cuits
- Enciam, ruca, canonges
- Formatge fresc
- Tomàquets cherry
- Ceba i all
- Oli d'oliva i sal
Preparació
Neteja bé les fulles verdes. Salteja-les una mica amb ceba i all i afegeix els cigrons. Llença-ho tot en un bol i afegeix el formatge fresc i els tomàquets. Rega-ho tot amb una mica d'oli i sal i ja tindràs llesta la teva amanida.
Cigrons amb espinacs
Ingredients
- 1 pot de cigrons
- Espinacs
- Ceba
- Oli d'oliva i sal
Preparació
Saltejar els espinacs amb la ceba en una paella amb una mica d'oli. Afegeix els cigrons i assaona amb una mica de sal.
Sopa de cigrons
Ingredients
- 1 pot de cigrons
- 1 litre de brou
- Oli i sal
Preparació
Posa a escalfar el brou i tira-li un rajolí d'oli i una mica de sal. Quan comenci a bullir afegeix els cigrons. El resultat serà una desitjable sopa per a l'hivern.