Una vegada que estan cuits, els cigrons poden ser d'allò més versàtils. Per això, si compres un pot de cigrons de bullits, tindràs al teu abast delicioses i diverses receptes. A continuació, t'expliquem tres maneres molt senzilles i la mar de saludables per aprofitar els cigrons en pot.

Amanida de cigrons

Ingredients

- 1 pot de cigrons cuits

- Enciam, ruca, canonges

- Formatge fresc

- Tomàquets cherry

- Ceba i all

- Oli d'oliva i sal

Preparació

Neteja bé les fulles verdes. Salteja-les una mica amb ceba i all i afegeix els cigrons. Llença-ho tot en un bol i afegeix el formatge fresc i els tomàquets. Rega-ho tot amb una mica d'oli i sal i ja tindràs llesta la teva amanida.

Cigrons amb espinacs

Ingredients

- 1 pot de cigrons

- Espinacs

- Ceba

- Oli d'oliva i sal

Preparació

Saltejar els espinacs amb la ceba en una paella amb una mica d'oli. Afegeix els cigrons i assaona amb una mica de sal.

Sopa de cigrons

Ingredients

- 1 pot de cigrons

- 1 litre de brou

- Oli i sal

Preparació

Posa a escalfar el brou i tira-li un rajolí d'oli i una mica de sal. Quan comenci a bullir afegeix els cigrons. El resultat serà una desitjable sopa per a l'hivern.