Les pizzes van entrar fa anys a les nostres cuines i tot i que siguin catalogades de "menjar ràpid", sempre es poden fer una mica més "sanes".
Si ets dels que els costa resistir-se a sopar pizza un cop per setmana, descobreix a continuació una recepta basada en la cuina vegana que de ben segur et sorprendrà:
Ingredients de la pizza d'humus
- Massa de la pizza
- 1 tomàquet
- 1 ceba
- 200gr de cigrons cuits
- Sal
- Pebre
- Suc de llimona
- Un all ratllat
- Oli d'oliva
Pizza d'humus, pas a pas
- En un bol introdueix els cigrons cuits, una mica de sal, una culleradeta de pebre vermell, suc d'una llimona, dos grans d'alls picats i un raig d'oli d'oliva. Barreja-ho tot amb la batedora fins a obtenir una espècie de paté.
- Unta el paté a la base de la pizza.
- Fregeix la ceba a la paella.
- Talla els tomàquet a rodanxes.
- Posa la ceba i els tomàquet sobre la pizza i fica-la al forn a 200 graus durant 40 minuts aproximadament.