Les pizzes van entrar fa anys a les nostres cuines i tot i que siguin catalogades de "menjar ràpid", sempre es poden fer una mica més "sanes".

Si ets dels que els costa resistir-se a sopar pizza un cop per setmana, descobreix a continuació una recepta basada en la cuina vegana que de ben segur et sorprendrà:

Ingredients de la pizza d'humus

- Massa de la pizza

- 1 tomàquet

- 1 ceba

- 200gr de cigrons cuits

- Sal

- Pebre

- Suc de llimona

- Un all ratllat

- Oli d'oliva

Pizza d'humus, pas a pas

- En un bol introdueix els cigrons cuits, una mica de sal, una culleradeta de pebre vermell, suc d'una llimona, dos grans d'alls picats i un raig d'oli d'oliva. Barreja-ho tot amb la batedora fins a obtenir una espècie de paté.

- Unta el paté a la base de la pizza.

- Fregeix la ceba a la paella.

- Talla els tomàquet a rodanxes.

- Posa la ceba i els tomàquet sobre la pizza i fica-la al forn a 200 graus durant 40 minuts aproximadament.