Notícies | Gastronomía

Tres receptes amb pit de pollastre fàcils i ràpides

Prepara aquest recurrent aliment de diverses formes, sense que hagis de gastar molt de temps
27-05-2019 09:07
0 vots
Receptes de pit de pollastre.

Receptes de pit de pollastre.

El pollastre és una de les carns més consumides a Espanya. La seva inclusió en nombrosos plats fa que sigui dels aliments més recurrents per a nens i adults. El pollastre es pot preparar al forn, a la planxa o arrebossat, entre altres opcions. D'aquesta au s'utilitzen totes les parts, amb les que es preparen autèntiques delícies. Les cuixes, les ales, els pits i, fins i tot, els seus ossos.

Per això, presentarem tres receptes amb pit de pollastre d'allò més senzilles.

Sant Jacobos de pollastre i formatge

Ingredients

- Pit de pollastre filetejat
- Formatge en talls
- Pernil dolç
- Un parell d'ous
- Pa ratllat
- Oli d'oliva

Preparació

El primer pas és estendre els filets i posar-los sobre el pernil dolç i el formatge, per finalment cobrir-los amb un altre filet. Després d'aquest pas, passarem els filets pel pa ratllat i l'ou.

En paral·lel, posarem oli d'oliva en una paella i anirem fregint els nostres filets fins que quedin daurats.

Pits de pollastre amb salsa de tomàquet

Ingredients

- Pit de pollastre filetejat
- Tomàquet natural triturat
- Ceba, all i julivert
- Oli d'oliva i sal

Preparació

En primer lloc, passarem una mica els filets per una paella amb unes gotetes d'oli d'oliva. El que farem simplement és segellar el pollastre, volta i volta. Passat aquest punt, retirarem els pits.

En aquesta mateixa paella anirem fregint la ceba i afegirem l'all. Quan la ceba quedi transparent, inclourem la salsa de tomàquet i ho deixarem a foc lent uns cinc minuts. Una vegada que el tomàquet estigui fet, incorporarem els pits de pollastre i ho deixarem tot uns altres 10 minuts més.

L'últim toc l'hi donarà una mica de julivert i ja tindràs el teu plat llest per servir.

Pollastre a la cervesa i la llimona

Ingredients

- Pit de pollastre
- Llimona
- Ceba i all
- Oli d'oliva
- Cervesa

Preparació

En una paella sofregirem la ceba i l'all amb una mica d'oli d'oliva. Hi afegirem després la llimona a rodanxes perquè deixi anar el seu suc.

Seguidament inclourem els pits de pollastre i deixarem que es daurin.

Finalment, regarem la paella amb la cervesa i ho cuinarem tot junt a foc lent durant uns 12 minuts.


Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...