Els entrepans són un dels plats més requerits quan disposem de poc temps per cuinar. És habitual reunir diversos ingredients i ficar-los tots entre les llesques al gust del consumidor. Si vols donar-li un toc gourmet als teus entrepans aquí et presentem tres idees d'allò més saboroses i fàcils de preparar.

Sandvitx de formatge blau, codony i ruca

Sandvitx de formatge blau, codony i ruca

Ingredients

- Pa de sandvitx

- Formatge blau

- Codony

- Ruca

- Oli d'oliva

Preparació

Simplement hauràs de tallar els ingredients en fines rodanxes i afegir-hi fulles de ruca, ruixades amb unes gotes d'oli d'oliva.

Sandvitx d'amanida de pollastre

Sandvitx d'amanida de pollastre

Ingredients

- Pa de sandvitx

- Enciam

- Maionesa

- Tires de pollastre

- Sal i pebre

Preparació

Per preparar aquest sandvitx, en primer lloc, hauràs de torrar les tires de pollastre en una paella amb una mica d'oli. Després, en un bol prepara la resta d'ingredients com si d'una amanida es tractés. Barreja el pollastre amb la maionesa i l'enciam i amaneix amb una mica de sal i pebre. Diposita aquesta barreja entre les llesques de sandvitx i ja tindràs llest el teu refrigeri.

Sandvitx de tres formatges

Sandvitx de tres formatges

Ingredients

- Pa de sandvitx

- Mantega

- Mostassa

- Formatge cheddar

- Formatge gruyere

- Formatge manxec

Preparació

Passa el pa per una paella, prèviament untada amb mantega. Quan les llesques estiguin daurades prepara el teu sandvitx alternant els talls amb els diferents formatges. Tanca el teu sandvitx i torna'l a passar per la paella uns cinc minuts, fins que el formatge es vagi fonent.