Els bescuits són un dels pastissos més utilitzats. La seva preparació és molt senzilla i no requereixen molt de temps. A més, pots incloure-hi una gran varietat d'ingredients per potenciar els seus sabors.

Aquest és el cas de les cireres, una fruita molt agraïda en la seva inclusió en els melindros. Si a tot això li afegim l'ajuda del microones, gaudirem d'un dolç molt bo i fet en molt poc temps i esforç.

Ingredients

- 50 grams de mantega

- Un ou

- Dues cullerades de sucre

- 4 cullerades de farina

- Una cullerada de llevat per rebosteria

- El suc d'una llimona

- Cireres sense pinyol

Preparació

Per preparar el teu pa de pessic de cireres al microones hauràs de tenir amb unes tasses profundes, en què deixaràs la barreja que donarà lloc al teu pastís.

El primer pas per preparar aquest dolç serà fondre la mantega. Posteriorment, barreja els ingredients en el següent ordre: l'ou, el sucre, la llimona, la farina i el llevat. Quan hagis aconseguit una massa homogènia, inclou els trossos de cirera.

Distribueix la barreja en les tasses i introdueix-les al microones a màxima potència durant no més de 2 minuts. Quan vegis que el pa de pessic hagi pujat, ja tindràs el teu pastís a punt per a la seva degustació.