Ets un amant de la pasta però mires de no menjar-ne per no engreixar-te? Això s'acaba amb les receptes que et presentem a continuació. La clau està en els ingredients i la manera de preparar aquest plat de pasta que tant anheles.
Apunta't les següents receptes i gaudeix de la pasta sense complexos.
Amanida de pasta
Ingredients
- 100 grams de pasta de vegetals
- Un tomàquet
- Olives
- Pebrot vermell
- Alfàbrega fresca
- Oli d'oliva i sal
Preparació
El primer que has de fer és bullir la pasta al punt. A continuació, talla els tomàquets, les olives i el pebrot vermell en fines rodanxes. Barreja-ho tot amb les fulles d'alfàbrega fresca i posa-hi l'oli d'oliva i la sal.
Espaguetis amb xampinyons i pollastre
Ingredients
- 100 grams de pasta seca
- Un filet de pit de pollastre
- Un grapat de xampinyons
- Una ceba
- Oli d'oliva i sal
Preparació
Cuina la pasta fins que estigui al dente. Després retira-la i escorre.
En paral·lel, ves tallant el pollastre a daus i passa'l per una paella amb unes gotes d'oli. Afegeix la ceba i els xampinyons, tallats a làmines. Barreja-ho tot amb la pasta i amaneix amb una mica de sal.
Macarrons integrals amb verdures i tomàquet
Ingredients
- 100 grams de macarrons
- Un pebrot vermell i un de verd
- Un carbassó
- Un pot de tomàquet natural triturat
- Una ceba
- Oli d'oliva i sal
Preparació
En primer lloc, hauràs de coure la pasta al dente. Posteriorment, retira-la i aprofita per preparar la resta dels ingredients. En una paella amb una mica d'oli passa-hi els pebrots, el carbassó i la ceba. Quan tinguis les verdures llestes afegeix el tomàquet i, finalment, incorpora la pasta.