La sangria és junt amb la cervesa una de les begudes més consumides al nostre país durant l'estiu i és especialment atractiva per als turistes estrangers. Si ets dels que t'agrada preparar-la a casa, pren nota d'aquests cinc consells per aconseguir la sangria perfecta:

Productes de qualitat

Productes de qualitat

El primer i més important per fer una bona sangria és que el productes que tiris sempre siguin de gran qualitat. El vi ha de ser negre i sec i mai 'peleón', encara que també és cert que hi ha qui fa la sangria amb vi blanc. A més, les fruites han d'estar en el seu punt ni molt madures ni molt verdes.

Sucs naturals

Sucs naturals

No cometis l'error de comprar el suc de taronja envasat per fer la teva sangria. El suc de taronja natural li donarà un sabor molt més autèntic.

El dia abans

El dia abans

El vi de la sangria sempre s'ha de macerar amb les fruites, per això cal que la sangria quedi en repòs almenys dues hores encara que el més recomanable és que la sangria es prepari dos dies abans de ser consumida per a que tingui el millor gust.

Sense sucre afegit

Sense sucre afegit

Les pròpies fruites expulsen els sucres necessaris perquè la sangria tingui el seu toc de dolçor perfecte, així que no cal afegir sucre extra, tal com recomanen en moltes receptes.

No tiris gel a la sangria

No tiris gel a la sangria

La sangria sempre ha d'estar molt freda però no és bona idea que posis els glaçons de gel directament a la gerra, ja que llavors la sangria s'aigualirà.