Si després de les vacances t'has trobat amb la desagradable situació de descobrir que aquest estiu les tapes i les cervesetes t'han deixat uns quilos de més, a continuació et deixem diversos esmorzars per començar la teva dieta:
«Tortitas» de civada
«Tortitas» de civada
Ingredients
-Farina de civada
-6 ous
-Canela
-Edulcorant
«Tortitas» de civada, pas a pas
En un bol barreja 50 grams de farina de civada, amb les sis clares d'ou, l'edulcorant i una cullerada de canyella.
Posa una paella a foc mitjà amb unes gotes d'oli. Quan la paella estigui calenta aboca la barreja per formar la «tortita» i dóna-li la volta amb ajuda d'una espàtula. Quan hagis format totes les «tortitas» afegeix-hi una mica de fruita i melmelada light o xarop d'atzavara per obtenir un esmorzar d'allò més complet i sa.
Pa amb tomàquet i pernil
Pa amb tomàquet i pernil
Ingredients
-Pa integral
-Tomàquet
-Pernil salat
-Oli d'oliva verge extra
Pa amb tomàquet i pernil, pas a pas
Afegeix unes gotes d'oli a una llesca de pa integral torrat prèviament. Després frega el pa amb un tomàquet fins omplir-lo amb la polpa i posa-li per sobre un tall de pernil serrà. Acompanya amb un got de llet desnatada i un suc de taronja per aconseguir un esmorzar sa i equilibrat.
Iogurt de fruites i cereals
Iogurt de fruites i cereals
Ingredients
-Dos iogurts naturals
-Sègol
-Civada
-Fruita al gust
Cereals amb iogurt i fruites fresques, pas a pas
En un bol barreja dos iogurts naturals amb 20 grams de sègol, altres 20 de civada i qualsevol altre tipus de cereal que t'agradi. Afegeix fruita al iogurt per aconseguir un esmorzar complet. Afegeix-hi un cafè només per aconseguir l'energia necessària per afrontar el dia.
Pa de pessic de xocolata light
Pa de pessic de xocolata light
Ingredients
- 4 ous
- 1 iogurt
- 200 grams de farina integral
- Una rajola de xocolata negra
- Un sobre de llevat
- Oli d'oliva
Pa de pessic de xocolata light, pas a pas
Fon la rajola de xocolata al bany maria. Posteriorment, bat els ous i afegeix el iogurt, la farina i el llevat. Quan ho tinguis tot batut, afegeix la xocolata fosa. Prepara el motlle untant amb l'oli d'oliva i aboca el contingut sobre el mateix. Introdueix al forn, prèviament escalfat a 180 graus, durant 30 minuts.
Galetes sense sucre
Galetes sense sucre
Ingredients
- Farina integral
- Ametlla mòlta
- Una cullerada de gingebre
- 250 grams d'oli d'oliva
- 2 ous
Galetes sense sucre, pas a pas
Barreja l'oli amb els ous, mentre paral·lelament, tira en un bol la fruita seca i la farina i afegeix-hi la barreja resultant de la mantega i els ous. L'últim toc l'aconseguiràs amb la cullerada de gingebre. Remenant poc a poc aniràs aconseguint la massa que després donarà lloc a les teves galetes.
Posteriorment, ja podràs anar donant-li forma a les teves galetes. Ves preescalfant el forn a 180 graus i, mentre, col·loca les teves galetes sobre paper per coure. Passats 20 minuts al forn i quan les galetes comencin a daurar-se, ja podràs retirar-les i deixar-les refredar.