Notícies | Gastronomía

Consells perquè els ous durs et quedin perfectes

El que sembla una tasca simple pot complicar-se en el seu procés d'elaboració
20-11-2019 20:13
0 vots
Trucs per fer ous durs. SHUTTERSTOCK

Trucs per fer ous durs. SHUTTERSTOCK

L'ou dur és un dels ingredients més recurrents per preparar amanides o altres plats com l'ensaladilla. El que a priori sembla una tasca simple, pot complicar-se en el seu procés d'elaboració.

Per això, per aconseguir un ou dur de llibre, segueix els trucs que et detallem en les següents línies.

- Abans de preparar l'ou dur, recorda treure els ous una estona abans de la nevera perquè no estiguin freds quan els posis a bullir. D'aquesta manera, evitarem que la closca de l'ou es trenqui.

- La temperatura de l'aigua en la qual has de bullir el teu ou ha de ser inferior als 100 graus.

- No tinguis pressa i bull el teu ou a foc lent. Quan l'aigua comenci a bullir l'ideal és baixar la temperatura.

- Per pelar el teu ou amb facilitat espera que aquest estigui fred. Altrament, l'ou es trencarà.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...