Una de les coses més difícils a l'hora de cuidar la dieta és a dir adéu als dolços. Però portar una rutina saludable no és sinònim de deixar de menjar xocolata o gaudir d'algunes postres. Et pots cuidar controlant la teva alimentació i eliminant aquelles begudes i aliments perjudicials per al nostre cos.
Menjar sa no vol dir, ni de bon tros, passar gana. Hi ha multitud d'aliments sans que no només t'ajudaran a trobar-te millor, sinó que també et saciaran. Si a més, ets d'aquells que gaudeixen esmorzant o berenant algun dolç, et proposem una recepta que t'alegrarà el dia.
Quins ingredients ens calen?
3 ous
2 plàtans madurs
1 iogurt natural sense sucre
200 grams de sucre moreno
350 g de farina integral
150 ml d'oli d'oliva
1 culleradeta d'extracte de vainilla
40 g de cacau pur en pols
Llevadura
Un pessic de sal
Com ho preparem?
En un bol posa el sucre, els ous batuts, la vainilla, l'oli, el iogurt i el plàtan aixafat prèviament i bat fins aconseguir una pasta.
Després afegeix al bol el cacau, la farina, la sal i un sobre de llevat, i bat. Unta de mantega el motlle on faràs el pa de pessic i aboca-hi la massa.
S'enforna a 180 graus durant uns 25 minuts o fins que en punxar una forquilla aquesta surti net. I ja tindràs a punt aquest deliciós pa de pessic