Amb tres ingredients i molt poca traça és possible fer el cafè dalgona o "Fluffy coffee", la beguda viral del moment. El seu acabat escumós i cremós -perfecte per sortir a les fotos de Instagram- l'han convertit en el cafè més famós de la quarantena. T'expliquem com es fa.
Ingredients
- Llet
- Sucre (3 cullerades)
- Cafè soluble (3-4 cullerades)
Com es fa el cafè dalgona
En aigua molt calenta (unes 5 cullerades) es dissol el sucre i el cafè soluble i es remou molt bé fins a crear una crema sense grumolls i molt esponjosa.
El següent pas ja és servir-lo. En una tassa o got (se solen servir en gots de vidre per veure l'efecte de l'escuma sobra la llet) es col·loca la llet al gust i es deixa espai per a la crema. Hi ha qui prefereix la beguda freda i en aquest punt hi afegeix uns glaçons.
Finalment, amb l'ajuda d'una cullera sopera es posa l'escuma de cafè sobre la llet. Per acabar es pot posar una galeta petita o pols de fruita seca a manera de decoració.