Diari de Girona

Diari de Girona

Espaguetis amb oli i all

Vots: 1/5 estrelles

Espaguetis amb oli i all

Espaguetis amb oli i all

INGREDIENTS

  • 400 grams espaguetis.
  • Sal,
  • Aigua.
  • 4 cullerades oli oliva (o fins el foble).
  • 3 o 4 grans all.
  • Julivert abundant.

Elaboració

  1. Poseu una olla al foc amb aigua, una cullerada d’oli (opcionalment) i una de sal; quan comenci a bullir, tireu-hi la pasta.
  2. Teniu els espaguetis acabats de bullir, grenyals (al dente) amb una mica del seu suc, durant cinc minuts, mentre feu la guarnició. Poseu una paella amb l’oli al foc i feu-hi rossejar els alls, pelats i tallats a làmines, fins que siguin foscos, però no cremats. Afegiu-hi el julivert picat.
  3. Tot seguit tireu el contingut de la paella, ben roent, damunt de la pasta, escorreguda. Serviu- ho tot seguit.

Més Receptes

Compartir l'article

stats