Tallarines amb salsa de gambes

0 vots
Tallarines amb salsa de gambes

INGREDIENTS:

  • 250 g de tallarines
  • 1 tassa de salsa de tomàquet
  • 250 g de gambes pelades-fresques o congelades-
  • 3 cullerades de vi blanc sec
  • 1 culleradeta de sucre
  • 1 gra d'all
  • julivert
  • pebre
  • oli
  • sal
En un bol es posen tres cullerades d'oli, l'all trossejat, la salsa de tomàquet, el vi, el sucre, julivert picat, pebre i sal, es barreja tot i es cuina al microones durant cinc minuts al 100% de potència .
 
Després, es remena i es cuina tres minuts més a la mateixa potència, a continuació, s'agreguen les gambes-descongelats-, es cobreix el bol amb plàstic adherent i s'introdueix en el forn microones durant quatre
minuts a la màxima potència, remenant almenys una vegada en aquest temps.
 
Quan estigui fora del forn, es comprova de sal i es reserva tapat. A part, es tira aigua salada bullint en un recipient, s'afegeix una cullerada d'oli i les tallarines, i es couen durant 10 minuts al 100% de potència. Es comprova que estiguin al dente, llavors s'escorren, es reguen amb la salsa reservada-calenta-i se serveixen immediatament.

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...