Pizza d'anxoves i mozzarella

1 vot
Pizza d'anxoves i mozzarella

INGREDIENTS:

  • 1 base de pizza , 1 ceba , 1/2 albergínia , 1/2 pebrot vermell , 1/2 pebrot verd , 1 llauna de filets d'anxova , mozzarella , farina , oli d'oliva i sal

Mentre es prepara la pizza, es posa el forn a escalfar. La ceba es talla a rodanxes fines, igual que l'albergínia. Els pebrots es renten, se'ls treuen les llavors i es tallen a tires fines. Sobre la base de pizza es col·loca primer la ceba, després es posen les rodanxes d'albergínia i, finalment, les tires de pebrot vermell i verd . S'assaona amb sal i s'aboca per sobre de la pizza un raig d'oli d'oliva .

Es s'empolvora amb una mica de farina una safata de forn , es posa en ella la base de pizza preparada i es fica al forn a temperatura mitjana durant 20 minuts .

Quan faltin cinc minuts per acabar la cocció , es treu la pizza i es posen a la superfície els filets d'anxova i el formatge de mozzarella tallat a daus . Es fica de nou al forn i es deixa acabar la cocció

Mapa d'ubicació

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...