Pollastre amb nectarina

0 vots
Pollastre amb nectarina

INGREDIENTS:

  • 24 aletes de pollastre
  • 4 nectarines
  • 2 grans d'all
  • 1 ceba
  • 4 cullerades d'oli d'oliva
  • 3 culleradetes de mantega
  • 1/2 litre de caldo de pollastre
  • 1/2 vas de xerès
  • Pebre
  • Sal

Les aletes es deixen macerar en un bol junt amb els dents d'all triturats, la ceba picada fina, l'oli d'oliva, una mica de pebre i sal; es tapa i es deixa a la nevera durant 12 hores.

 

Les nectarines es pelen i es tallen en trossos mitjans.

 

La mantega es fón en una cassola, s'afegeixen els trossos de nectarina i es remena fins adquirir color daurat. A continuació s'hi afegeix el xerès i el caldo de pollastre, i es deixa coure durant 10 minuts.

 

Mentre, les aletes es couen al vapor amb part de la seva maceració durant 20 ó 25 minuts.

 

Les aletes es serveixen acompanyades de les nectarines i la salsa de preparar-les.

Mapa d'ubicació