Orelles de carnaval

0 vots
Orelles de carnaval

INGREDIENTS:

  • 500 grams de farina
  • un got d'aigua
  • 125 grams de sucre
  • 2 ous
  • mantega
  • ratlladura de llimona o taronja
  • oli
  • sal.

Així es prepara: Barregem en un bol els ous amb l'aigua, el sucre i un pessic de sal. Afegim a continuació la ratlladura de llimona o taronja i la margarina o mantega. Incorporem la farina a poc a poc. Remenem fins aconseguir una massa tova que deixarem reposar unes dues hores. Passat aquest temps, estirem la massa sobre una superfície llisa, deixant el més fina possible. Tallem trossos en la forma que desitgem i els fregim en abundant oli molt calent. Fregir pels dos costats fins que les orelles quedin buides i cruixents. Les deixem escórrer en paper de cuina i empolvorem amb sucre glas.

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...