Red Velvet Cake

2 vots
Red Velvet Cake

INGREDIENTS:

  • Ingredients per al pa de pessic: 120 g de mantega sense sal a temperatura ambient
  • 320 g de sucre
  • 2 ous
  • 25 g de cacau en pols sense sucre
  • 2 cullerades de colorant vermell
  • 1 cullerada d'extracte de vainilla
  • 250 ml de buttermilk
  • 300 g de farina
  • 1/2 culleradeta de sal
  • 1 culleradeta de bicarbonat de sodi
  • 2 culleradetes de vinagre de vi blanc Ingredients per a la crema de formatge: 300 g de sucre en pols, tamisat
  • 50 g de mantega, a temperatura ambient
  • 125 g de formatge crema fred
  • 1 cullerada d'extracte vainilla - per no tenyir el color blanc d'aquesta crema, jo faig servir la vainilla de Wilton que és gairebé transparent i no canvia el color de la crema.

Descobreix com preparar aquesta deliciosa recepta seguint aquests senzills passos.

1. Escalfar el forn a 180 graus.

2. En el bol d'una batedora elèctrica, batre la mantega i el sucre fins que estigui suau i esponjós, uns tres minuts.

3. Afegir els ous i batre fins que estiguin ben incorporats. barrejar el cacau, la vainilla i el colorant vermell barrejant bé fins que estigui completament combinat. Baixar dels laterals del que hagi pogut quedar sense barrejar.

4. En un bol barrejar la farina amb el llevat, el bicarbonat i la sal.

5. Afegir lentament el buttermilk alternant amb la farina batent cada vegada i tenint cura que tot quedi uniforme i ben incorporat.

6. Pesar la barreja obtinguda i dividir-la en tantes capes vulguem fer. Jo vaig fer 4 capes i van ser 285 g cada capa. Podeu coure un pa de pessic gran i després tallar en capes, però el resultat és molt millor si coeu tants pans de pessic com capes vulgueu per el pastís. Per a quatre capes jo, com que tinc diversos motlles iguals, Hornee de dos en dos, i uns 14 minuts cada vegada.

7. Deixar reposar en el motlle durant 10 minuts, i després col·locar-los de una reixeta per refredar completament abans de muntar el pastís. Jo els Hornee a la tarda a última hora i vaig preferir esperar al dia següent per muntar el pastís.

8. Mentrestant fer la crema de formatge. Batre el sucre en pols, la vainilla i la mantega junts al bol d'una batedora amb l'accessori en forma de K. Barrejar a velocitat mitjana-baixa fins que la barreja sigui uniforme.

9. Afegiu-hi el formatge crema i batre a velocitat mitjana alta fins que s'hagi incorporat bé. Baixar el que hagi quedat enganxat a les parets i tornar a batre fins que la barreja sigui uniforme, suau i esponjosa (uns 3 minuts).

10. Col·locar una capa de pa de pessic i sobre ella una de formatge cuidant que la crema no sobresurti. Reperir amb totes les capes col·locant sobre l'últim pa de pessic una capa de crema de formatge. Decorar amb flors i fruits vermells

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...