Cargols amb salsa de pinyons i ametlles

0 vots
Cargols amb salsa de pinyons i ametlles

INGREDIENTS:

  • 350 g de cargols
  • 25 g d'ametlles pelades
  • 25 g de pinyons
  • 2 grans d'all
  • julivert
  • pebre
  • oli
  • sal
Els cargols es couen en abundant aigua bullint amb sal durant uns 10 minuts, i s'escorren quan estiguin al punt.
 
Mentrestant, es prepara una salsa triturant a la batedora la resta dels ingredients -piñones, ametlles, all, julivert, pebre, una mica d'oli i sal- fins a obtenir una crema suau.

Finalment, es barregen els cargols amb la salsa i es serveixen immediatament, quan encara estiguin calents.

Aconseguir el punt exacte de cocció de la pasta no és tasca fàcil. El temps necessari varia en funció del tipus de pasta, el seu gruix, la mida ...

El que sí que són condicions generals és que han de coure en abundant aigua, sense tapar el recipient, remoure amb una cullera o forquilla de fusta i cal escórrer quan estiguin ja cuites.

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...