Arròs d'Egipte

3 vots
Arròs d'Egipte

INGREDIENTS:

  • 300 g d'arròs
  • 200 g de panses de Corint
  • 100 g d'ametlles a trossets
  • 100 g de pinyons
  • 50 g de mantega
  • 1 llimona
  • pebre
  • oli
  • sal

En una cassola es sofregeix una mica l'arròs en l'oli, s'amaneix amb la sal, el pebre i el suc de la llimona.

A continuació s'afegeixen les panses i s'aboca 3/4 litre d'aigua molt calenta perquè bulli, a foc lent, durant 35 minuts, cobrint la cassola amb un drap de cuina net i posant la tapa de la cassola i un pes a sobre.


Quan l'arròs està al punt de cocció s'afegeix la mantega a trossets, els pinyons i les ametlles. Es barreja tot molt bé i se serveix immediatament.

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...