Macarrons amb calamarsets

0 vots
Macarrons amb calamarsets

INGREDIENTS:

  • 400 g de macarrons
  • 250 g de calamarsets
  • 1 tassa de salsa de tomàquet
  • 2 cullerades de vi blanc
  • 1 ceba
  • 2 grans d'all
  • pebre
  • oli
  • sal

En un recipient apte per a forn microones es posen tres cullerades d'oli, els alls i la ceba -els dos ingredients picats molt menuts-. S'introdueix al microones, connectat al 100% de potència, durant uns sis minuts, remenant almenys una vegada en aquest temps. Després, s'incorporen els calamars -prèviament rentats, trossejats i assaonats de sal-, es cobreix el recipient amb un plàstic adhesiu i es fica de nou en el forn durant tres minuts, sense variar la potència.
 

Després, es rega amb el vi, i es cuina quatre minuts més al 100% de potència. Finalment, s'afegeix la salsa de tomàquet, es remou i es cuina quatre minuts.
 

En un recipient diferent es posen els macarrons, aigua bullint amb una mica de sal i una cullerada d'oli, i es couen al microones durant 10 minuts al 100% de potència. Quan la pasta estigui cuita, s'escorre i es disposa en una font de servir, on se li incorpora la salsa que tenia preparada. S'assaona amb una mica de pebre, es barreja tot bé i es serveix calent.

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...