Truita amb caramel

0 vots
Truita amb caramel

Aprèn com elaborar aquestes delicioses postres

INGREDIENTS:

  • Per a 4 persones: 8 ous
  • 100 g de nata montada
  • 1 taronja
  • 50 g de mantega
  • 125 g de sucre glas
  • 1 copeta de kirsch
  • cireres confitades o en almívar

 

En una font es baten cinc ous sencers i 3 rovells, i es reserven; de les clares restants, se'n posen dues en un plat i la tercera en un altre de diferent. A part, s'aboquen 50 grams de sucre en un cassó i es caramelizan. Un cop fet el caramel, s'afegeix el suc de la taronja i es deixa coure a foc lent fins que es desfaci el caramel per complet.
 
A continuació, es baten els ous reservats i se'ls afegeix el sucre restant -del qual es reserva una cullerada-; s'agrega també la meitat de la nata muntada, el licor i les dues clares batudes a punt de neu i es barreja amb cura.
 
S'aboca el preparat en una paella gran amb la mantega i es deixa quallar a foc moderat procurant que quedi daurat per ambdós costats.
 
Després, la truita es passa a una font i es ruixa amb el caramel. La clara d'ou restant es bat a punt de neu, se li afegeix el sucre reservat i es barreja amb la resta de la nata. Aquest xantillí s'usa per al guarniment de la truita, que es remata amb les cireres com elaborar aquest deliciós postres i sorprèn els teus
ingredients:
Per a 4 persones: 8 ous 100 g de nata montada1 taronja 50 g de mantega 125 g de sucre glas 1 copeta de kirsch cireres confitades o en almívar
elaboració
En una font es fan cinc ous sencers i 3 rovells, i es reserven; de les clares restants es posen dos a un plat i la tercera en un altre diferent. A part, s'aboquen 50 grams de sucre en un cassó i es caramelizan. Un cop fet el caramel, s'afegeix el suc de la taronja i es deixa coure a foc lent fins que es desfaci el caramel per complet.
 
A continuació, es baten els ous reservats i se'ls afegeix el sucre restant -del qual es reserva una cucharada-; s'agrega també la meitat de la nata muntada, el licor i les dues clares batudes a punt de neu i es barreja amb cura. S'aboca el preparat en una paella gran amb la mantega i es deixa quallar a foc moderat procurant que quedi daurat per ambdós costats.
 
Després, la truita es passa a una font i es ruixa amb el caramel. La clara d'ou restant es bat a punt de neu, se li afegeix el sucre reservat i es barreja amb la resta de la nata. Aquest xantillí s'usa per al guarniment de la truita, que es remata amb les cireres 

Mapa d'ubicació

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...