Vins i caves

3 Finques Castell Peralada 2010
Per a l’elaboració d’aquest vi, Castell Peralada utilitza raïm de 3 de les seves Finques de l’Empordà, de condicions geològiques diverses. Merlot de Pont de Molins, Garnatxa i Samsó de La Garriga i Cabernet Sauvignon de Malaveïna. L’heterogeneïtat de sòls d’aquesta regió és única i permet elaborar vins amb una amplíssima gamma de matisos.
VEURE FITXA
3 Finques Mediterrani Castell Peralada 2011
Per a l’elaboració d’aquest vi, Castell Peralada utilitza raïm de 3 de les seves Finques de l’Empordà, de condicions geològiques diverses. Merlot de Pont de Molins, Garnatxa i Samsó de La Garriga i Cabernet Sauvignon de Malaveïna. L’heterogeneïtat de sòls d’aquesta regió és única i permet elaborar vins amb una amplíssima gamma de matisos.
VEURE FITXA
5 Finques Castell Peralada 2008
Castillo Perelada té a l’Empordà 5 Finques de condicions geològiques diverses. L’heterogeneïtat de sòls d’aquesta regió és única i permet elaborar vins amb una amplíssima gamma de matisos.
VEURE FITXA
A21
Negre jove Nota de tast: Vi jove afruitat, suau, alegre, amb la tanicitat i acidesa correctes. Un bon producte per a acompanyar carns [..]
VEURE FITXA
Airam Dolç
Celler: Espelt de Vilajuïga Varietats: Lledoner negre i lledoner roig Denomin. d’Origen Empordà Nota de tast: Vi dolç natural de color de la fusta de cirerer. [..]
VEURE FITXA
Anubis negre
Nota de tast: Net i brillant, de color robí intens amb matisos teula. Aromes complexes de les varietats que el caracteritzen, i de criança. Tànic, arrodonit i llarg en boca. Maridatge [..]
VEURE FITXA
Balduino y Fabiola 2007
Al llarg de les dècades, els vins i caves de Castell Peralada s’han servit a la taula de molts personatges històrics, havent tingut l’honor d’ésser seleccionats en banquets de gran relleu social com el de la coronació de S.M. el Rei Joan Carles I, els de les bodes dels reis Fabiola i Balduino de Bèlgica i dels Prínceps d’Astúries, o els de les visites de diversos presidents dels Estats Units. Els vins d’homenatge reten tribut a algunes d’aquestes personalitats, així com al nostre fundador, Miguel Mateu, i a un dels empordanesos més il•lustres, Salvador Dalí.
VEURE FITXA
Blanc de Blancs Castell Peralada 2012
AROMES PRIMÀRIES DE L’EMPORDÀ vi blanc de marcats aromes a flors i fruites amb caràcter suau i elegant que remet directament a les varietats de les quals procedeix. Totes elles típiques del clima mediterrani o bé que hi estan perfectament adaptades.
VEURE FITXA
Cabernet Sauvignon Negre Castell Peralada 2006
Els nostres Cabernet Sauvignon Negre i Rosat, així com el Chardonnay, el Sauvignon Blanc i el Garnatxa Blanca, són una bona manera d’apreciar com diferents raïms s’han adaptat perfectament al clima i al sòl de l’Empordà.
VEURE FITXA
Cabernet Sauvignon Rosat Castell Peralada 2011
Una de les experiències més interessants en enologia és observar com una mateixa varietat de raïm, cultivada en diferents condicions climàtiques i del sòl, dóna com a resultat vins de personalitats totalment diferents.
VEURE FITXA
Camí de Cormes 2006
Vi negre de color cirera picota amb contorn morats. Gran complexitat d’aromes de fruites vermelles madures, predominant les notes bàlsamiques i minerals, un cop removem la copa.Taní [..]
VEURE FITXA
Chardonnay Castell Peralada 2012
El Chardonnay és una bona manera d’apreciar com diferents raïms s’han adaptat perfectament al clima i al sòl de l’Empordà.
VEURE FITXA
Cigonyes Blanc Castell Peralada 2012
Un nou vi blanc s’afegeix a la família de Cigonyes de Castell Peralada
VEURE FITXA
Cigonyes Negre Castell Peralada 2011
Castell Peralada dedica aquest nou vi als seus inquilins de més alçada: la colònia de cigonya blanca que nia als jardins del castell. Es tracta d'un vi basat en varietats autòctones que celebren l’èxit del programa de reintroducció d’aquestes aus que es ve desenvolupant a Castell Peralada des de 1995.
VEURE FITXA
Cigonyes Rosat Castell Peralada 2012
Un nou vi rosat s’afegeix a la família de Cigonyes de Castell Peralada
VEURE FITXA
Comabruna
És un vi negre de color cirera intens amb tonalitats violàcies. Potent en nas, combina aromes de torrat fi, fruita madura i notes minerals de molta complexitat. Entrada voluminosa [..]
VEURE FITXA
Dinarells Rosats 2011
Color rosat clar amb reflexos violetes. Aromes intenses de fruites del bosc, móra, gerds, cassís i maduixa fresca. En boca el vi és elegant, equilibrat i persistent amb una bona [..]
VEURE FITXA
Don Miguel Mateu Castell Peralada 2003
Al llarg de les dècades, els vins i caves de Castell Peralada s’han servit a la taula de molts personatges històrics, havent tingut l’honor d’ésser seleccionats en banquets de gran relleu social com el de la coronació de S.M. el Rei Joan Carles I, els de les bodes dels reis Fabiola i Balduino de Bèlgica i dels Prínceps d’Astúries, o els de les visites de diversos presidents dels Estats Units. Els vins d’homenatge reten tribut a algunes d’aquestes personalitats, així com al nostre fundador, Miguel Mateu, i a un dels empordanesos més il•lustres, Salvador Dalí.
VEURE FITXA
Festival Castell Peralada 2012
Nascut als confins dels Pirineus, en ple Empordà, banyat pel Mediterrani i bressolat per la tramuntana: tot envoltat per l’aire surrealista que va enamorar Dalí. El vi del festival 2012 és un homenatge a la música i a aquesta terra bella i generosa, amb forma de flor, d’espuma de mar, de sol... i de trompeta.
VEURE FITXA
Festival Castell Peralada Reserva Especial 2008
El celler Castell Peralada presenta un vi d’edició especial limitada dedicat al festival de música que cada estiu se celebra als jardins del castell.
VEURE FITXALlibre de receptes
Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...