Troba restaurants i allotjaments

El Far de Llafranc

3 vots
El Far de Llafranc

Muntanya de Sant Sebastià
Palafrugell - Girona

Tel: 972 301 639 hotel@elfar.net

L'Hotel El Far és una oportunitat única per a aquells que sempre han desitjat dormir vora la llum intermitent d'un far. Ubicat a la vila marinera de Llafranc (municipi de Palafrugell), les instal·lacions d'aquest allotjament s'assenten al capdamunt d'un penya-segat de 175 metres d'alçada de la muntanya de Sant Sebastià que dona també nom al mateix far.

El complex arquitectònic i l'entorn estan carregats d'història ja que l'hotel s'erigí en un antic hostal del segle XVIII. A més compta amb una torre de vigilància i una ermita que daten del segle XV, junt amb un jaciment ibèric de finals del segle VI a.C.

Pel que fa a les instal·lacions l'Hotel El Far disposa de nou habitacions amb un atrezzo d'estil mariner. Totes les estances gaudeixen d'unes espectaculars vistes ja sigui al Empordà, els Pirineus (en dies de bona visibilitat), les postes de sol i, com no, al mar. La Suite destaca i es caracteritza per una decoració amb una gama cromàtica de diferents tons blaus i també per una extraordinària visió de l'horitzó mediterrani.

Els miradors que rodegen l'hotel són dignes de ser vistos i tampoc es poden deixar de visitar les platges de Llafranc, Tamariu i Calella de Palafrugell; o les nombroses cales que poblen el litoral de la Costa Brava.

Sens dubte, es pot dir que l'Hotel El Far està situat en un espai i entorn privilegiats i que es tracta d'un lloc molt recomanable per a totes aquelles persones romàntiques i que gaudeixen del plaer d'una bona estança.

Galeria de fotos

Mapa d'ubicació

Actes propers

Museu del suro
> 2.3 km de

El Museu del Suro de Palafrugell es troba en una important fase d'evolució, el seu futur depèn en gran part, de les decisions i de l'enfocament [llegir +]

Província: Girona | Localitat: Palafrugell

Centre d'Interpretació del Dipòsit Modernista de Can Mario
> 2.3 km de

La necessitat de garantir el subministrament i la pressió d'aigua a la fàbrica, va propiciar la construcció d'aquesta torre-dipòsit entre els anys [llegir +]

Província: Girona | Localitat: Palafrugell

Agenda

Deixa el teu comentari
30è Festival L'Hora del Jazz - Memorial Tete Montoliu Smack Dab és un potentíssim
De:
Fins a:

Per descobrir

Deixa el teu comentari
La zona de les grederes del volcà del Croscat va ser restaurada l'any 1995,
Deixa el teu comentari
El negoci conserva el mateix estil de venda i també la mateixa decoració que tenia quan [..]