Notícies | Restaurants i Allotjaments

Vinyes del celler Cérvoles.

El Cérvoles Blanc 2016, de la DO Costers del Segre, reconegut com a millor vi català 2018

El cava Guilera Brut Nature Gran Reserva 2009 rep el guardó com a millor escumós de l'any durant la gala dels premis Vinari

Albert Adrià.

Albert Adrià confessa estar «enamorat» de la magrana, un producte «fetitxe»

El cuiner explica que aquest aliment sempre és present al seu receptari

El restaurant La Botiga, a l'Aeroport del Prat.

L'Aeroport de Barcelona amplia la seva oferta de restauració amb dos establiments

Deli & cia és especialista en entrepans calents i La Botiga ofereix un menú d'amanides, carn i peix

1

Agenda

Deixa el teu comentari
El tiempo pasa volando, un homenatge als 30 anys de carrera Aquest nou treball
De:
Fins a:

Per descobrir

Deixa el teu comentari
Maçanet de Cabrenys, Albanyà, Sant Llorenç de la Muga i Terrades són municipis propicis [..]
Deixa el teu comentari
Un recorregut didàctic i entretingut pels orígens del cinema