Notícies | Restaurants i Allotjaments

Vinyes del celler Cérvoles.

El Cérvoles Blanc 2016, de la DO Costers del Segre, reconegut com a millor vi català 2018

El cava Guilera Brut Nature Gran Reserva 2009 rep el guardó com a millor escumós de l'any durant la gala dels premis Vinari

Albert Adrià.

Albert Adrià confessa estar «enamorat» de la magrana, un producte «fetitxe»

El cuiner explica que aquest aliment sempre és present al seu receptari

El restaurant La Botiga, a l'Aeroport del Prat.

L'Aeroport de Barcelona amplia la seva oferta de restauració amb dos establiments

Deli & cia és especialista en entrepans calents i La Botiga ofereix un menú d'amanides, carn i peix

Sergio Torres i Javier Torres.

Els germans Torres investiguen nous usos culinaris dels plàtans

Inicien una campanya que culminarà a final d'any amb la publicació d'una guia-manual

Cinc hotels només per adults a Girona

Cada vegada més els hotels 'only adults' estan guanyant més nom en el món turístic

1

Agenda

Deixa el teu comentari
Deu anys, cinc discos, centenars de concerts en barraques, circs i presons, una seixantena
De:
Fins a:

Per descobrir

Deixa el teu comentari
L'única casa oberta al públic de les famoses cases del riu Onyar
Deixa el teu comentari
Una ruta per a gaudir del paisatge entre el mar i la muntanya