Els plans per sortir de casa aquest cap de setmana a les comarques gironines

L'agenda d'aquest cap de setmana a les comarques gironines aplega un munt de propostes entre fires, festivals o concerts

Els plans per sortir de casa aquest cap de setmana a les comarques gironines.

Els plans per sortir de casa aquest cap de setmana a les comarques gironines. / wavebreakmedia_micro / jcomp / DdG

Festa de la Cervesa | Platja d’Aro

Cervesa, gastronomia i música en un clàssic de la Costa Brava. Aquest divendres a les 19 h, actuació de la Xaranga Bufant Fort Street Ban; a les 20.30 h, actuació de la Xaranga Damm-er; a les 22 h, actuació de La Betty Orquestra, i a partir de les 00.00, Fundación Ibiza (discomòbil).

Els Playmobil arriben al Ripollès | Camprodon

El Pavelló Vell de Camprodon acull fins diumenge al Pavelló vell una nova edició de la Fira de Playmobil. Així mateix, fins dissabte el municipi acull la Fira de Tardor.

Una festa amb un destacat component cultural | Banyoles

Les festes de Banyoles tenen un especial caràcter popular i cultural. La seva programació està farcida d’activitats amb un alt component popular com pot ser per exemple la diada castellera que se celebrarà el pròxim dissabte 21 d’octubre a partir de 2/4 de 12 del migdia a l’Ajuntament. 

Visita guiada gratis a la Casa Masó | Girona

Durant els dies 13 i 14 d’octubre les visites guiades a la Casa Masó seran gratuïtes per a tothom en motiu que la Fundació Rafael Masó participa a les Jornades Europees de Patrimoni.

La fira amb més història | Olot

Torna la fira de Sant Lluc d’Olot i, segons afirmen els seus organitzadors, ho fa amb més «força que mai». El cap de setmana dels dies 14 i 15 d’octubre, la capital garrotxina bullirà amb tota una sèrie d’activitats d’oci, gastronòmica i de caràcter cultural. Sant Lluc acumula més de 700 anys d’història i cada any resulta un atractiu per un nombrós públic fidel a aquesta cita comercial.  

El Temporada Alta no s'atura | Girona

Aquest divendres a les 20 h a La Planeta, representació de l’obra «Com qui sent ploure», de David Martínez. Dins el Festival Temporada Alta.

La cultura urbana se cita a Blanes | Blanes

Aquest divendres a les 22 h, al Passeig de Mar, el Blanes Urban Fest programa un concert amb Dj Jordi Vilches & Lia Jensen. Al matí tallers de danses urbanes, manga i skate. 

El millor jazz aterra a la Costa Brava | Palafrugell

Aquest divendres a les 20 h al Teatre Municipal, el pianista menorquí Marco Mezquida presenta l’àlbum «Letter to Milos». Dins la programació del 29è Festival de Jazz Costa Brava.