Cap de setmana

Visita al nucli antic d'Olot

0 vots

Olot - Girona

El barri antic conserva l'estructura vella dels carrers i presenta diferents edificis i monuments històrics construïts després dels terratrèmols de 1427 i 1428.

La visita al nucli antic d'Olot conça per l'Oficina de Turisme, situada a l'edifici de l'hospici (c/ Hospici, 8. Tel.: 972 26 01 41) i seguidament ens podem dirigir al Museu Comarcal de la Garrotxa, on s'exposa la història i l'art de la comarca des del final del segle xviii fins a mitjan segle XX.

 

Una vegada completada la visita al museu, es pot fer un itinerari per la ciutat per veure l'esglésies de la Mare de Déu del Tura i de Sant Esteve, formades per construccions de diferents estils des de l'edat mitjana fins al segle XVI; els claustres renaixentistes del Carme, de finals del segle XVI; el Museu Parroquial, amb el Crist abraçant la creu d'El Greco (prèvia reserva al telèfon 972 26 04 74). Itinerari de les cases modernistes; i la Casa-Museu Can Trincheria. Aquest edifici és una casa pairal del segle xviii on es conserva el mobiliari de la família Trincheria. També és visitable el pessebre monumental de la casa.

 

Per útlim, una visita al Museu dels Sants (1891, edifici neogòtic de l'arquitecte Joaquim Codina).

 

Font: Gentcat.cat

Galeria de fotos

Mapa d'ubicació

Per descobrir

Deixa el teu comentari
La imatge més pictòrica de la ciutat de Girona l'ofereixen les cases situades a banda [..]
De:
Fins a:

Rutes i excursions

Deixa el teu comentari
Vora els Aiguamolls de l’Empordà es troben pobles amb diferents maneres d’entendre el turisme. [..]
Deixa el teu comentari
El Museu Memorial de l’Exili a la Jonquera, el Consell Comarcal i el Memorial Democràtic [..]