Cap de setmana

Castell medieval de Juvinyà

0 vots

Sant Joan les Fonts - Girona
La casa fortificada Estada de Juvinyà acull un centre de divulgació on es donen a conèixer els principals atractius i llocs d'interès que formen el patrimoni de Sant Joan les [..]

La casa fortificada Estada de Juvinyà acull un centre de divulgació on es donen a conèixer els principals atractius i llocs d'interès que formen el patrimoni de Sant Joan les Fonts i la comarca de la Garrotxa. L'edific en si ja mereix una visita. Es tracta d'un edifici del segle XIV, amb una torre defensiva del segle XIII. A escassos metres trobarem el canal medieval i el canal modern. També mereix menció la maqueta del molí fariner que hi havia a la casa i l'audiovisual de Sant Joan les Fonts i la Garrotxa.

 

S'hi pot accedir amb vehicle (excepte autocars, que han d'aparcar prop de la plaça Major) fins just davant del castell medieval Estada Juvinyà, el qual està situat a uns 5 km d'Olot amb direcció a la Canya i Sant Joan les Fonts; en entrar al municipi, trencant al primer semàfor a mà esquerra. Situat al costat del riu Fluvià, sobresurt la torre defensiva amb la senyera catalana.

 

Font: Gentcat.cat

Galeria de fotos

Mapa d'ubicació

Per descobrir

Deixa el teu comentari
Girona conserva un dels calls més extensos i ben conservats d'Europa
De:
Fins a:

Rutes i excursions

Deixa el teu comentari
A la falda dels santuaris de les Salines i la Salut de Terrades, tot resseguint el riu Muga [..]
Deixa el teu comentari
Maçanet de Cabrenys, Albanyà, Sant Llorenç de la Muga i Terrades són municipis propicis [..]