Cap de setmana

Caldes de Malavella és benestar

0 vots

Caldes de Malavella - Girona

Mai heu estat tan a prop de ser tan lluny. Deixeu-vos emoortar per Caldes de Malavella, l'escapada ideal

Aquesta Setmana Santa Caldes de Malavella se us emporta lluny però a molt pocs quilòmetres de casa vostra per a endinsar-vos en un brollador de benestar; en una mateixa vila podreu gaudir de les propietats terapèutiques de les aigües termals mil·lenàries, degustar la gastronomia de proximitat, fer esport en el millor resort de golf d’Europa o bé gaudir de la natura recorrent els més de 140 km de rutes de senderisme.

 

Caldes de Malavella es troba a mig camí de la Costa Brava i de la Serra de les Guilleries, a la plana de la Selva, rica en contrastos, patrimoni i tradició. Situat en un indret estratègic de comunicacions, per això sempre ha estat terra de pas i terra d’empremtes. El rastre del pas del temps i de totes les civilitzacions que han habitat el nostre país és present a la vila, trobareu empremtes des del pliocè fins a l’actualitat.

 

Caldes s’ha anat configurant al llarg dels segles amb l’aigua termal com un dels principals símbols d’identitat, i el monument d’interès nacional de les Termes Romanes n’és el millor testimoni. Les segueix el jaciment del Camp dels Ninots, un dels jaciments paleontològics més importants per a conèixer com era l’Europa de fa 3,5 milions d’anys.

 

A Caldes podreu perdre hores i hores recorrent les rutes de senderisme i BTT, que comuniquen amb totes les poblacions veïnes i amb les diverses ermites de l’entorn i els camps de golf. Recorrent també les rutes urbanes per a conèixer el patrimoni arquitectònic: les termes romanes, fonts d’aigua termal que arriben fins a 60ºC (la Font de la Mina, la dels Bullidors i la de Sant Narcís), les rambles, les torres modernistes i noucentistes, l’església parroquial i les seves importants àbsides romàniques.

 

I si després de les llargues passejades necessiteu encara més relaxació, les aigües de Caldes, de reconegudes propietats curatives, us facilitaran un tractament hidroterapèutic; prenent-les des de les fonts d’aigua calenta o bé mitjançant els tractaments en els seus balnearis de llarga tradició termal.

Visita guiada i degustació d'aigua termal


 

Quan: cada diumenge, a les 11h

 


Visita a l’exposició del jaciment paleontològic “Camp dels Ninots”, les Termes Romanes, l'església Sant Esteve i les àbsides romàniques, cases modernistes, el nucli medieval i fonts termals. 


 

A la Font de la Mina degustació d’aigua termal a 60ºC amb un got promocional que els participants s’enduen de record. Es finalitza la visita a la fira- mercat dominical.
On: Oficina de Turisme · C/ Vall·llobera s/n · 972480103


 

Preu: 3 €

 

Més info:


www.visitcaldes.cat


www.caldesnatura.cat

Galeria de fotos

Mapa d'ubicació

Per descobrir

Deixa el teu comentari
La joia de Girona. Una basílica amb vestigis romànics i gòtics de gran valor
De:
Fins a:

Rutes i excursions

Deixa el teu comentari
Un recorregut marcat per les referències biogràfiques i literàries de l´escriptor
Deixa el teu comentari
Sant Miquel de Fluvià, Ventalló, Torroella de Fluvià, l’Armentera i Sant Pere Pescador formen [..]