Grans viatges

Delhi, el gran bressol de cultures a l'Àsia

0 vots

Girona - Girona

Amb els seus dotze milions i mig d'habitants la ciutat és una confluència de cultures, creences i tradicions

EP

Entre les valls de l'Indus i el Ganges, entre els temibles Himàlaies i el desert de Thar, s'aixeca Delhi, amb els seus dotze milions i mig d'habitants. Confluència de cultures, creences i tradicions molt diferents.

La capital de l'Índia ofereix al viatger dues cares ben diferents. Una d'elles està marcada per la tradició, per l'herència de l'arquitectura mogol, per la qual va ser capital de l'Índia musulmana entre els segles XVII i XIX. Nova Delhi és la seva altra meitat, molt diferent, és la capital imperial que recorda el temps de la dominació britànica, marcada per les seves àmplies avingudes i els seus edificis oficials. Delhi, a la vora del riu Yamuna, és la tercera ciutat del país, després de Bombai i Calcuta, pel que fa a nombre d'habitants, és el centre de govern i el principal punt d'entrada a l'Índia.

Delhi conforma al costat d´Agra i Jaipur el cor del nord de l'Índia. La zona geogràfica que abasten aquestes tres ciutats es troba poblada per prop de 50 milions d'habitants. Els vols internacionals arriben fins a Delhi, i des d'allà és possible desplaçar-se fins a les altres ciutats importants de la regió, que a més compta amb una bona xarxa de carreteres i ferrocarril.

Avui Delhi és una ciutat cosmopolita, que viu enmig d'una preocupant contaminació, en la qual conviuen diferents credos i tradicions, on es barregen l'ambient clàssic dels seus barris i pobles, amb els aires occidentals que traslladen els poderosos satèl·lits de comunicació. Delhi és una gran porta per començar a explorar l´Índia.

Galeria de fotos

Mapa d'ubicació

Per descobrir

Deixa el teu comentari
La zona de les grederes del volcà del Croscat va ser restaurada l'any 1995,
De:
Fins a:

Rutes i excursions

Deixa el teu comentari
Els projectes d’instal·lació de parcs eòlics en un paratge tan sensible posen en perill [..]
Deixa el teu comentari
Una ruta per a gaudir del paisatge entre el mar i la muntanya