Grans viatges

La Vall d'Aosta, arquitectura i natura

0 vots

Girona - Girona

Situada als Alps, la petita regió italiana recupera tot el seu atractiu a l'hivern

EP

En un emplaçament d'allò més singular, en l'embocadura de la Vall d'Aosta, es troba el Fortí de Bard, una imponent fortalesa de principis del segle XIX que, donat la seva posició estratègica, va tenir un important interès militar. Avui dia Bard és un petit municipi d'uns cent cinquanta habitants situat en un bell entorn natural alpí, la Vall d'Aosta, la regió més petita d'Itàlia, situada en al nord-occidental del país.

Aquest complex monumental del Fortí de Bard s'ha convertit en el centre protagonista de la cultura i de les tradicions dels Alps Occidentals. El projecte de recuperació que es va iniciar el 1993 va culminar la seva primera etapa el gener de l'any passat amb l'obertura al públic d'un renovat Fortí de Bard, on es pot gaudir del Museu dels Alps, de nombroses sales dedicades a mostres temporals, així com d'altres museus i diverses activitats futures que ens acostaran la cultura alpina.

El Museu dels Alps, situat al cim de la roca, ofereix un viatge virtual en el temps i en l'espai cap al descobriment dels Alps. En el recorregut, el visitant té l'oportunitat d'assistir al naixement i a la colonització dels Alps per part de l'home, així com a l'evolució de la civilització alpina i del seu paisatge.

Galeria de fotos

Mapa d'ubicació

Per descobrir

Deixa el teu comentari
Ara tens l'oportunitat de visitar la ciutat amb aquest particular vehicle
De:
Fins a:

Rutes i excursions

Deixa el teu comentari
Un recorregut marcat per les referències biogràfiques i literàries de l´escriptor
Deixa el teu comentari
Boadella d’Empordà, Darnius o Maçanet de Cabreys ofereixen al visitant l’oportunitat de [..]