Grans viatges

La Toscana, cor mediterrani

0 vots

Manresa - Barcelona

Un destí magnífic que reuneix natura, art i exquisideses gastronòmiques

EP

Terra de meravelles naturals, de tresors artístics i de exquisideses gastronòmiques; la Toscana s'ha convertit al llarg del temps en una de les destinacions més anhelades i desitjades del món, capaç de reunir uns deu milions de presències a l'any. Un resultat aconseguit gràcies a la seva qualitat de vida, la seva bellesa, les seves tradicions i les seves produccions d'altíssim nivell que, des de sempre, encanten a qui la visita. Qualitat, professionalitat i dinamisme. Aquests són els ingredients fonamentals que el públic pot trobar en tota l'oferta turística toscana. Una oferta capaç de respondre a la demanda d'un mercat global cada vegada més exigent, que requereix respostes diversificades. Les més de 600.000 visites anuals procedents d'Espanya a aquesta bellíssima regió mediterrània així ho avalen.

Art i Cultura

Terra d'artistes, literats, científics i músics, la Toscana posseeix més del 50% del patrimoni artístic italià. Giotto, Masaccio, Botticelli, Brunelleschi, però també Leonardo i Dante, són alguns dels homes il·lustres que aquí van néixer i van viure, deixant signes indelebles en el territori, com testifiquen les prop de 5000 viles històriques presents a la regió.

Balnearis

El turisme termal és el turisme del nou mil·lenni, i la Toscana és la regió que gaudeix del nombre més elevat d'infraestructures. En el seu territori, de fet, hi ha 24 instal·lacions, ja que en la regió són moltes les fonts riques en elements naturals, com els naixements d´aigües, que formen meravelloses piscines naturals en què capbussar-se, renovar-se i trobar l'equilibri físic i la serenitat interior.

En aquests nous temples de la salut, que uneixen bellesa i acolliment, els tractaments tradicionals s'adapten, amb les noves tendències, a aquells orientats a l'obtenció d'un equilibri psicofísic complet.

Naturalesa toscana

Del relax a la mundanitat, de les meravelles naturals als aparadors d'última moda. Els 633 quilòmetres de costa toscana (191 km de platja) ofereixen una extraordinària varietat on triar, i totes capaços de satisfer al turista més exigent. Llocs com Versilia i Forte dei Marmi, per als que estimen la "dolce vita", les platges, les pinedes i el mar per als que busquen el contacte amb la natura, o les cales de la Costa Etrusca per als que volen fer viatjar la imaginació.

Algunes icones toscanes: Siena, Pisa i Florència

Siena:
Les terres de Siena són d'un cromatisme, una varietat de colors i de sabors, que representen l'essència mateixa de la Toscana. D'aquests territoris, Siena n´és el cor. Es tracta d'una ciutat única, intacta, que ha mantingut no solament el disseny medieval sinó també una simbiosi perfecta amb el camp que l'envolta. La regió de Siena és tan rica artísticament que és en si mateixa una obra d'art: ciutats, pobles i regions que la UNESCO ha declarat "Patrimoni de la Humanitat".

Pisa:
Pisa és coneguda mundialment per la seva torre inclinada, però la veritat és que després de la Torre s'amaga una ciutat extraordinària, plena de contrastos. Pisa fascina al turista amb els seus estrets carrers medievals, les esglésies romàniques i el seu mercat de fruites i verdures que encara funciona com en el "quattroccento".

Florència:
Florència és una de les localitats més atractives d'Itàlia. I és que conserva tota la riquesa del passat. Es tracta d'una de les majors capitals de l'art i la cultura del món. La catedral del Duomo, amb el seu gran rellotge decorat el 1443 per Paolo Uccelo, el seu campanar projectat per l'arquitecte Giotto o les portes del Baptisteri realitzades per Ghiberti.

Galeria de fotos

Mapa d'ubicació

Per descobrir

Deixa el teu comentari
La millor opció per obtenir unes vistes magnífiques de la ciutat
De:
Fins a:

Rutes i excursions

Deixa el teu comentari
La Ruta del Ter travessa cinc comarques de Catalunya
Deixa el teu comentari
A la falda dels santuaris de les Salines i la Salut de Terrades, tot resseguint el riu Muga [..]