Rutes i excursions

Ruta Josep Pla

1 vot

Palafrugell - Girona
Un recorregut marcat per les referències biogràfiques i literàries de l´escriptor

La Ruta Josep Pla és un itinerari dissenyat per la Fundació per tal de donar a conèixer als lectors de l´obra de Pla, diversos indrets significativament planians de Palafrugell i el seu municipi. La Ruta té un recorregut marcat per les referències biogràfiques i literàries de l´escriptor.

Primer de tot us dirigireu cap al carrer Torres i Jonama, núm.56, on la família Pla va anar a viure l´any 1904; seguidament anireu cap a Plaça Nova, antic olivar fora de muralles, on s´hi troba el Círculo Mercantil (antic casino de la classe benestant) que tancà l´any 1988 i el Centre Fraternal (centre obrer en ple funcionament); i tot seguit us dirigireu cap als jardins de Can Bech on es troba el monument que Palafrugell dedicà a l´escriptor el 1984 i que és obra de l´escultor mataroní Manel Cusachs.

Un cop acabada la visita a Palafrugell, pujareu al Far de Sant Sebastià, lloc en el qual Pla va fer els primers assajos d´escriptor, en la seva joventut. Cal anar fins a l´ermita i contemplar la immensitat del mar des de la terrassa de l´antiga hostatgeria i actual Hotel El Far.

I, seguidament, a Calella, al Canadell, platja d´estiueig de la família Pla, i a peu continuareu fins al Port Bo, centre de l´activitat de Calella tant pel que fa a l´antiga vida marinera com a les actuals activitats d´esbarjo.

Durada: Dues hores i tres quarts aproximadament

Informació: Fundació Josep Pla

Carrer Nou, 51

17200 PALAFRUGELL

Tel. 972 30 55 77

info@fundaciojoseppla.cat

Galeria de fotos

Mapa d'ubicació

Per descobrir

Deixa el teu comentari
Aquest volcà es troba situat al mig de la ciutat d'Olot, alineat entre els volcans de [..]
De:
Fins a:

Rutes i excursions

Deixa el teu comentari
Entre Palau-saverdera i Vilamaniscle, tot resseguint la falda de la serralada de Verdera [..]
Deixa el teu comentari
Sant Miquel de Fluvià, Ventalló, Torroella de Fluvià, l’Armentera i Sant Pere Pescador formen [..]