Notícies | TV

María Casado presentarà "Los desayunos de TVE"

Ana Blanco es manté al capdavant de l'informatiu del migdia de la televisió pública i Marta Jaumandreu conduirà de la segona edició
21-08-2012 00:00
0 vots
La catalana María Casado. tve

La catalana María Casado. tve


Televisió Espanyola va anunciar algunes de les principals cares per a la nova temporada que arrenca aquest setembre. Ana Blanco seguirà al capdavant del Telediario 1 de TVE, mentre que la catalana María Casado substituirà Ana Pastor a Los Desayunos de TVE, alhora que Marta Jaumandreu presentarà el Telediario 2 i Marcos López i Raquel Martínez faran el mateix amb els telenotícies del cap de setmana. El director dels Serveis Informatius de Televisió Espanyola, Julio Somoano, completa així l'equip d'editors i presentadors dels diferents telenotícies i de la resta de programes informatius.
Marta Jaumandreu, llicenciada en Ciències de la Informació per la Universidad San Pablo CEU de Madrid i Màster en Periodisme Digital pel CEF (Centro de Estudios Financieros) va iniciar la seva carrera professional a RTVE el 1997 i és presentadora i redactora de l'informatiu territorial de Madrid de TVE des del 2008. Ana Blanco es mantindrà en l'edició de migdia dels telenotícies després de 22 anys a TVE, dècades en què ha presentat pràcticament tots els telenotícies de la casa, així com nombrosos programes especials informatius i jornades electorals.
María Casado serà la nova presentadora del programa Los desayunos de TVE, després de la polèmica generada arran de la destitució d'Ana Pastor. Casado es va incorporar el 2005 als Serveis Informatius de TVE a Catalunya com a redactora. La catalana abandonarà el Telediario fin de semana i El debate de La 1. En el primer cas, serà rellevada per Raquel Martínez -que seguirà fent parella amb Marcos López-, mentre que l'espai de debat quedarà en mans de Pilar García Muñiz, fins ara presentadora del desaparegut +Gente.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (02:01 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dijous 21 Març.

17,5%

TELE 5

13,2%

ANTENA 3

9,3%

TVE 1

7,7%

LA SEXTA

4,3%

CUATRO

2,8%

NEOX

2,6%

LA 2

2,4%

NOVA

2,3%

FDF TELE5

2,1%

DIVINITY

Veure números complets.